• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rekao sam momcima - OVO NIJE KRAJ! Bajić se nada plasmanu u Top 16 LŠ: Samo MOLIM BOGA da svi budu zdravi i u treningu!

Autor Dragan Šutvić

Trener Igokee m:tel obratio se na konferenciji za novinare nakon poraza njegove ekipe od turskog Bahčešehira.

 dragan bajić nakon utakmice igokea bahčešehir Izvor: MN PRESS

Košarkaši Igokee m:tel poraženi su od turskog Baščešehira rezultatom 72:77 u posljednjem, šestom kolu grupne faze FIBA Lige šampiona.

Tim Dragana Bajića je i prije ovog duela izborio nastup u plej-inu, a nakon ovog poraza postalo je jasno da će im rival u baražu za Top 16 biti prvak Izraela Hapoel Holon, prošlosezonski polufinalista FIBA Lige šampiona, predvođen bivšim prvotimcem Crvene zvezde Džoom Reglandom.

Možda će vas zanimati

"Prvo bih čestitao Bahčešehiru na pobjedi. Sigurno da bilo koji poraz, protiv kojeg god tima da igraš, ne prija, ni meni kao treneru, ali ni mom timu. Imali smo dobru šansu da ovu utakmicu na domaćem parketu pokušamo da dobijemo i da imamo prednost domaćeg terena u plej-inu. Međutim, u najavi utakmice sam rekao da igramo protiv jako ozbiljne ekipe, koja je ove sezone uložila ogromna sredstva i sigurno sa pravom imaju dobar tim. Jako teška i iscrpljujuća utakmica, koja je zahtijevala veliku potrošnju energije, a moj tim iz raznih razloga, bolesti Reja i Kroforda, i odsustva Marića duži period, i povreda još nekih igrača, nije u stanju da idrži energetski ovako težak meč", rekao je Bajić na konferenciji za novinare, istakavši da može da bude zadovoljan većim dijelom meča.

"Momci su pokazali jedan dobar voljni momenat. Mislim da smo korektno odigrali odbranu i na Smitu i Blažiču i Butsijelu i mislim da su prevaga utakmice turski igrači koji su odigrali možda i iznad svojih mogućnosti. Posljednji meč u turskom šampionatu protiv Konjaspora bili su takođe u rezultatskom minusu, gdje su takođe turski igrači bili prevaga i odveli ekipu do pobjede. Prvo poluvrijeme je bilo dosta korektno, ispoštovani su svi zadaci koji su stavljeni pred njih. Međutim, već u drugom poluvremenu sam osjetio, pogotovo u tom nekom ofanzivnom dijelu, pad koncentracije, čak mislim da smo u trećoj četvrtini imali četiri-pet izgubljenih lopti, što ova ekipa zna da kazni. Pogotovo u stanju u kojem se nalazimo, bilo je teško da se vratimo u neki rezultatski plus."

Naredna takmičarska obaveza za Igokeu m:tel stiže u nedjelju (25. decembar), kada će u derbiju ABA lige ugostiti Partizan.

"Rekao sam momcima u svlačionici, sutra ćemo odmoriti, imamo dva dana, da nam dragi Bog da budemo svi zdravi i na okupu, da možemo napokon da treniramo pet na pet jer bez toga je teško tražiti formu i enegriju za utakmice", rekao je Bajić, osvrnuvši se za kraj na uspjeh koji je ekipa ostvarila na evropskoj sceni.

"Mislim da smo i ove sezone, gledajući sve okolnosti koje su nas pratile, opet napravili jako dobar rezultat i ostvarili tri pobjede u grupnoj fazi. Rekao sam momcima da ovo nije kraj, mi ne završavamo sa ovim, samo se molim Bogu da budemo zdravi i u dobrom trenažnom procesu. Nećemo se predavati, bez obzira što nemamo prednost domaćeg terena, svi imamo želju da se plasiramo u Top 16. Kad smo zdravi i kad smo u dobrom treningu, sa ovim timom se ne plašim nikoga", istakao je strateg Igokee m:tel.

FIBA LIGA ŠAMPIONA – svi parovi plej-ina

Mursija – Pinar Karšijaka

AEK – Tofaš

Hapoel Holon – Igokea m:tel

Baščešehir - Ostende

Ludvigzburg – Limož

Benfika – Darušafaka

Dižon – Peristeri

Ritas - PAOK

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC