• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda izdala novo saopštenje - traži hitnu reakciju Bodiroge I Evrolige! Crveno-bijeli se oglasili: Kazna NIJE pravedna

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda traži hitnu reakciju Bodiroge i Evrolige poslije suspenzije...

 Novo saopštenje KK Crvena zvezda o suspenziji Evrolige Izvor: MN PRESS

Evroliga je suspendovala transfere Crvene zvezde do 28. februara. Do početka marta crveno-bijeli ne mogu da registruju nove igrače zbog kršenja pravilnika o finansijama elitnog takmičenja. Odmah poslije te sankcije crveno-bijeli su se oglasili, a sada su izdali novo saopštenje, traže hitnu reakciju Dejana Bodiroge i Maršala Glikmana.

Tim sa Malog Kalemegdana zbog toga je izdao novo saopštenje u večernjim satima. "Odmah poslije dostavljanja odluke finansijskog panela Evrolige i izrečene kazne, uputili smo hitan zahtjev izvršnom direktoru Glikmanu, kao jednu od svojih pravnih mogućnosti, da iskoristi svoje pravo i ovlašćenja i da suspenduje odluku finansijskog panela po osnovu člana 20 F Diciplinskog pravilnika Evrolige. Ispunili smo sve finansijske obaveze i zahtjeve o čemu je informisan i obaviješten i sam Glikman koji se u javnosti oglasio. Zbog toga sada očekujemo brzu i pozitivnu odluku od strane privremenog izvršnog direktora", navodi se u saopštenju.

Potom su se iz kluba obratili i legendarnom košarkašu.

"O svim koracima koje kao klub činimo informisan je i privremeni predsjednik Evrolige Dejan Bodiroga. Izrečena kazna ne odgovara učinjenom prekršaju. Prilikom određivanja kazne, finansijski panel imao je veoma široku i gradativnu selekciju sankcija i odabrao je najstrožu, koja ne odgovara činjeničnom stanju. Bilo koja druga sankcija postigla bi svrhu kažnjavanja administrativnog prekršaja, a ta svrha je ispunjenje finansijskih obaveza, što je Zvezda i uradila. Iznenađeni smo izostankom brze i pozitivne reakcije Bodiroge i Glikmana", zaključuje se u saopštenju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC