• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Kampaco ostaje u Zvezdi? Argentinac se oglasio!

Autor Dragan Šutvić

Fakundo Kampaco je poslao jasnu poruku svim klubovima koji su mu davali ponude!

 da li fakundo kampaco ostaje u crvenoj zvezdi  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je ušla u "pakleni" januar u kome je čekaju samo derbiji i teški mečevi, a najveći upitnik se postavlja oko statusa Fakunda Kampaca koji čeka dozvolu Evrolige da se registruje! Elitno takmičenje je izdalo suspenziju registrovanja novih igrača crveno-bijelima do 28. februara, što bi značilo da će Kampaco u Evroligi debitovati tek u martu na meču sa Bajernom iz Minhena.

Već se nekoliko puta oglasio Kampaco o svom statusu, čak je pisao direktno Evroligi i tražio da mu bude dozvoljeno da zaigra, a sada je ponovo pisao na svom tviter profilu. Ovoga puta je istakao da ostaje u klubu!

"Ostajem u Crvenoj zvezdi, ostajem uz ovaj klub, uz saigrače, navijače i uz ovaj grad. Idemo zajedno u nove pobjede. Naprijed Crvena zvezda", napisao je on. 

Ubrzo se oglasio i klub sa Malog Kalemegdana obraćanjem javnosti u kome se navodi da su brojni evroligaški klubovi slali ponude Kampacu, ali da je Argentinac odlučio da nastavi karijeru u crveno-bijelom. Takođe se ističe da će klub raditi sve što je u njihovoj moći da omogući Kampacu da zaigra u Evroligi.

"KK Crvena zvezda Meridianbet obaviještava javnost da plejmejker našeg tima Fakundo Kampaco ostaje u klubu, čime je pokazao ogromnu lojalnost prema Crvenoj zvezdi i pored ogromnog broja ponuda evroligaških kluba koje je dobio u prethodnih 6 dana! KK Crvena zvezda Meridianbet nastavlja svoju borbu da omogući Fakundu Kampacu da zaigra na utakmicama Evrolige prije izrečene kazne takozvanog „finansijskog panela“ jer tu kaznu smatramo neopravdano visokom, i štetnom za igrača, Crvenu zvezdu pa i samu Evroligu", navodi se u obraćanju KK Crvena zvezda. 

U međuvremenu Crvena zvezda je ostala bez Nikole Topića, mladog plejmejkera koji je otišao na pozajmicu. On je prvo dogovorio odlazak u FMP, ali kada je ABA liga stopirala taj transfer preselio se u redove OKK Beograd.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC