• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKOLA JOKIĆ NIKADA NIJE DAO OVAKAV INTERVJU: Nije mu ni do čega, a novinar ga "davi" - izraz lica sve govori (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Nikola Jokić se nije naročito zabavljao poslije pobjede nad Denverom jer je morao da priča za medije.

 Jokić nije bio raspoložen da daje izjave Izvor: YouTube/Denver Nuggets

Srpski košarkaš Nikola Jokić zablistao je i prethodne noći u NBA pošto je upisao 21. tripl-dabl ove sezone za još jednu veliku pobjedu Denvera protiv Dalasa (118:109) uoči Ol-star pauze ovog vikenda. I dok je Luka Dončić "sipao pohvale" na Jokićev račun poslije utakmice, dvostrukom MVP osvajaču nije bilo ni do čega, kamoli do razgovora sa novinarima koji su ušli u svlačionicu domaćina.

Dobro je poznato da Nikola Jokić i nije naročito raspoložen za saradnju sa medijima, ali uvijek ispoštuje američke kolege, međutim prethodne noći mu se baš nije pričalo pred kamerama...

Na kraju je odvojio 80 sekundi da popriča sa reporterom Denvera, a njegov izraz lica sve govori. Jedva je čekao da se sve završi i da se opusti poslije meča, vjerovatno u društvu svog saigrača Vlatka Čančara i "gosta u gradu" Luke Dončića. Obično, kada igrači sa Balkana gostuju jedni kod drugih organizuju večere u restoranu poslije meča ili izlazak, pa djeluje da se i Jokić tome više veselio nego intervjuu.

"Mi smo na mjestu na kom želimo da budemo, igramo dobru utakmice, dobijamo, sve ide u dobrom smijeru. Grin je igrao baš dobro protiv Dalasa, drago mi je zbog njega, potreban nam je da pomaže na taj način i uvijek je dobro kada igrači sa klupe tako odigraju", nekako je "prevalio" preko usta Nikola Jokić.

Poručio je i da voli da bude na Ol-staru, da dijeli svlačionicu sa svim velikim košarkašima, ali mu se čini da je čtiav vikend predugačak i da ga raduje što će porodica biti uz njega. Na jedno od pitanja koje se odnosilo na mogući rast Denvera u budućnosti, Jokić nije imao snage ni da razmišlja, pa je poslije nekoliko sekundi samo složio ramenima i rekao samo "ne znam" što je bio signal reporteru da završava.

Nikola Jokić
Izvor: YouTube/Denver Nuggets

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC