• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee m:tel za MONDO nakon osvojenog 10. trofeja u Kupu BiH: Trebala nam je samo jedna pobjeda

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Igokea m:tel deklasirala je Široki u finalu Kupa Bosne i Hercegovine rezultatom 76:49 (21:16, 17:15, 21:11, 17:7) i treći put uzastopno podigla trofej koji nosi ime legendarnog Mirze Delibašića.

 Igokea m:tel osvojila Kup BiH izjava Vladimir Jovanović za MONDO Izvor: MN PRESS

Bio je to ukupno 10. osvojeni pehar za aleksandrovački tim, koji je sada postao rekorder u ovom takmičenju.

Iako "plus 27" sugeriše da je aktuelni šampion BiH "pregazio" hercegovačku ekipu, trener "igosa" Vladimir Jovanović je za MONDO istakao da to i nije bilo baš tako.

"Nije bilo nimalo lako, možda je čak rezultat bio previsok. Nama je trebala ta jedna pobjeda, koja je došla u polufinalu (protiv Borca iz Banjaluke, prim.aut), poslije nekog negativnog niza rezultata. Nakon toga mislim da nam je bilo lakše da odigramo finale, sigurno je da smo kvalitetnija ekipa od Širokog, ali to smo morali da pokažemo na terenu. Na kraju smo odigrali dobru odbranu, posebno u drugom poluvremenu, i čestitam mojim igračima i cijelom klubu na osvojenom trofeju i nadam se da će ovo biti jedan pozitivan impuls, koji će da nam pomogne poslije reprezentativne pauze da nastavimo da igramo dobro",rekao je Jovanović za naš portal.

Njegovi igrači su u finalu u sarajevskoj "Skenderiji" pokazali maksimalnu ozbiljnost, nijednog trenutka nije bilo opuštanja, a posebnu dominaciju su pokazali u ofanzivnom skoku.

"Prije svega smo bili dobri defanzivno, a u napadu smo većim dijelom utakmice bili strpljivi, pametni i koristili prednosti za koje smo smatrali da imamo. Rezultat je na kraju pokazao da smo bili bolji".

"Kinđetov" pehar je svakako melem na ranu svih u klubu iz Laktaša, koji je od Jovanovićevog dolaska na klupu "igosa" umjesto Dragana Bajića, nanizao četiri poraza u ABA ligi.

"Sigurno je lakše kada se pobjeđuje, igračima je prvenstveno falila ta jedna pobjeda da se vrate na put i da dobiju neko samopouzdanje koje je bilo prijeko potrebno. To treba da iskoristimo da radimo i nastavimo da igramo dobro, a ja nisam iskreno bio zabrinut. Od trenutka kada sam došao bio sam svjestan lošeg rasporeda i loše rezultatske serije od ne znam koliko poraza zaredom. Meni je kao treneru važno da je ekipa dobro trenirala i dobro se ponašala i znao sam da će dobra igra i rezultati da dođu. Bilo je samo pitanje vremena", podvukao je trener "igosa".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC