• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOKIĆ I EMBID U ISTOM TIMU! Srbin hoće da igra sa najvećim rivalom - Nikola najavio najdominantniju centarsku liniju

Autor Haris Krhalić

Nikola Jokić priznao je da želi da igra sa Džoelom Embidom u budućnosti...

 Jokić bi volio igrati sa Janisom Izvor: Profimedia

Nikola Jokić i Džoel Embid veliki su rivali u NBA ligi. Trenutno su glavni favoriti za MVP priznanje, američki mediji često pišu o njihovom rivalitetu, ali je izgleda istina nešto drugačija. Srbin bi volio da igra sa njim u istom timu. Nije naveo u kojoj ekipi bi igrali, mada teško da bi postojala bolja centarska linija.

Pokazali su to i na Ol-star meču. Nikola je imao nekoliko sjajnih asistencija baš za Embida. Nije previše šutirao, dao je 4 poena, dok je Džoel imao 32. Izgledalo je kao da uživaju na terenu.

"Bilo je zabavno, možemo da igramo zajedno. Naravno on bi igrao četvorku, jer može bolje da igra odbranu od mene. Volim da igram sa dominantnim centrima, mislim da bi moglo da funkcioniše u budućnosti", rekao je Jokić i iznenadio mnoge.

Nagetsi sa Jokićem trenutno su prvi na Zapadu, mada se o njima ne govori previše kada se spominju glavni konkurenti za titulu. To mu ne smeta, čak naprotiv. "Nije nam potrebna pažnja, znamo šta želimo da uradimo, vjerujemo u sistem koji smo izgradili, funkcioniše. Ništa sa strane ne može da utiče na nas, razmišljamo samo o sebi i kako da budemo bolji."

Tokom Ol-star vikenda je proslavio i svoj 28. rođendan. "Nemam planove za proslavu. Idem kući sa porodicom, u Denver. Nadam se da ću odmoriti malo. Imam slobodan dan, možda dobijem i dva, pričaću sa trenerom", sa osmijehom je zaključio Jokić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC