• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONČIĆ JEDVA ČEKAO KRAJ OL-STARA! Nije htio da potrči, trudio se manje od Jokića, a sve zbog ove ljepotice (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Luka Dončić se nije naročito zabavljao na Ol-staru i jedva je čekao da otputuje.

 Dončićeva djevojka Anamarija Goltes Izvor: Instagram/anamariagoltes/printscreen

Nikoli Jokiću se nije igralo na NBA Ol-staru, zbog čega je gotovo izabran posljednji i to ga nije pogodilo ni najmanje, ali malo ko je očekivao da će virusom "zaraziti" i Luku Dončića. Ovo je četvrti put zaredom da je Dončić bio učestnik Ol-stara, a sve vrijeme je djelovalo kao da jedva čeka da se završi "naporan vikend".

Odigrao je 19 minuta na meču i postigao samo četiri poena, podijelio još pet asistencija i imao dva skoka, što je statistika koju nismo navikli da vidimo od njega. Dok su se ostali poput Džoela Embida, Kajrija Irvinga, Džejlena Brauna, Donovana Mičela, a pogotovo Džejsona Tejtuma (MVP sa 55 poena), trudili da dođu do što luđih brojki - Dončić je jedva čekao da se čitav "cirkus" što prije završi.

Tako je i na konferenciji za medije kazao da će odgovoriti samo na pet pitanja pošto ga čeka avion, a ubrzo je postalo jasno da je iskoristio kratku pauzu u NBA ligi da odleti u Meksiko sa svojom djevojkom Anamarijom Goltes.

Luka Dončić je dobio slobodno do srijede i jasno je da će to vrijeme iskoristiti da uživa sa Anamarijom, inače djevojkom koju poznaje još od tinejdžerskih dana.  Počeli su da se druže kada su imali 12 godina, upoznali su se u Hrvatskoj na primorju gdje su njihove porodice tada ljetovale. Počeli su da se zabavljaju nekoliko godina kasnije i postali su sada jedan od najpoznatijih parova u NBA ligi.

Anamarija se jedno vrijeme bavila plesom, radila je i kao fitnes instruktor, a sada se bavi modelingom. Završila je ekonomiju u Ljubljani i nedugo poslije toga postala je model i bila je na naslovnim stranam nekih od najpoznatijih svjetskih časopisa. Slobodno vrijeme često protovodi i sa porodicom Nikole Jokića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC