• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se katastrofa za Lejkerse: Napravili supertim, pa ga usred sezone skroz zamijenili, ali ništa ne pomaže!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lebron Džejms i Los Anđeles Lejkersi se muče još od osvajanja titule 2020. godine i ove sezone to izgleda posebno mučno.

 Lejkersi će možda ostati bez plej-ina NBA lige Izvor: Profimedia

Dalas Maveriksi su u neizvjesnom meču uspjeli da pobijede Los Anđeles Lejkerse 111:110, što je Mavsima bila druga uzastopna pobjeda, a Lejkersima drugi uzastopni poraz. Ovaj meč je "gurnuo" Dalas još bliže plejofu i mjestu koje vodi ka direktnom doigravanju, a ne plej-inu, dok je tim iz Los Anđelesa na pragu ispadanja iz svake konkurencije za prolazak dalje. 

Iako je plejof proširen i sada deset ekipa dobija priliku da igra doigravanje tako što timovi od sedmog do desetog mjesta igraju po jedan meč u plej-in turniru, Lejkersi su sada deseti na Zapadu sa skorom od 34 pobjede i 37 poraza, što je samo za pobjedu više od Nju Orleansa i Jute koji su odigrali manje mečeva od njih. 

Lebron Džejms je trenutno povrijeđen i ne može da pomogne ekipi, Entoni Dejvis je propustio veliki dio sezone, a eksperiment sa "velikom trojkom" u kojoj je pored njih bio i Rasel Vestbruk nikako nije uspio. Tokom sezone su u trejdovima dovedeni Rui Hačimura, DiAnđelo Rasel, Džared Vanderbilt, Malik Bizli, Dejvon Rid i Mo Bamba, ali ni to nije mnogo pomoglo nekadašnjim šampionima. 

Sada na 12 utakmica do kraja sezone biju veliku bitku za ulazak u plej-in. Šesto mjesto koje direktno vodi u plej-of je nedostižno, a od ekipa s Zapada samo Hjuston i San Antonio ne mogu da sustignu Lejkerse. Portland ima 31 pobjedu, Pelikansi i Juta po 33, a Lejkersi koji za sada drže to posljednje mjesto u plej-inu 34. Slijedi Oklahoma sa 34 pobjede, Minesota, sa 35, Golden Stejt i Dalas sa 36, Klipersi sa 37 i Finiks sa 38. Do kraja regularnog dijela sezone biće "vrelo" na Zapadu, a Lejkersima se bez Lebrona ne piše dobro! 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC