• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati hoće da izbace Zvezdu i Partizan iz ABA? Čuo sam to! Berić kratko i jasno: Ljudi, kako to? Sramota je!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Miroslav Berić je govorio o mnogim temama, pa i idejama da Partizanu i Crvenoj zvezdi nije mjesto u ABA ligi.

 Hrvati hoće da izbace Zvezdu i Partizan iz ABA? Čuo sam to! Berić kratko i jasno: Ljudi, kako to? Sramota je! Izvor: YouTube/screenshot/ALESTO

Srbija je ove sezone dočekala da ima dva predstavnika u Evroligi, a navijači Partizana su uspjehe svojih ljubimaca propratili uz komentare Miroslava Berića. Nekada fantastični strijelac i najbolji košgeter jedine sezone Suprolige sada je u podkastu "Alesto" pričao o svojoj karijeri, ali i o brojnim aktuelnim temama. 

Čuli smo tokom ove sezone Acu Petrovića kako priča da Crvenu zvezdu i Partizan treba izbaciti iz ABA lige jer drugi klubovi nisu konkurentni večtim rivalima. Miroslav Berić takvo mišljenje ne deli...

"Pa čitao sam, ali šta je to? Šta sad, mi treba da osetimo ovde grižu savjesti što su klubovi finansijski stabilni?", zapitao se Berić.

On je istakao da drugi treba da gledaju u svoje dvorište i da se potrude da se velikani poput Cibone, Splita ili Bosne ponovo dignu na noge i zaigraju na najvišem nivou. 

"Sad to je drugi problem kakvi su tamo odnosi, da li hoće država ili grad da stanu iza košarke. Sad i o tome možemo da pričamo koliko, šta, da li je to realno, nerealno, ali mislim šta mi sad imamo sa tim?". zapitao se on, pa nastavio: "Ja nemam ništa protiv da neko napuni budžet Cibone ili ne znam koga. Ako žele, ako imaju taj ambijent... Po meni je nezamislivo da jedna Cibona grca i postaje postaje prosječan klub u ABA ligi. Jedan Split, jedna Jugoplastika... Ja sam nekoliko puta u intervjuima rekao za Bosnu, da je u jednom trenutku Bosna nestala. Prvak Evrope!? Ja sam rekao ljudi kako to, to je jedna velika sramota čitave države. Jedna Bosna, simbol i grada i države!", istakao je Berić gostujući kod Aleksandra Stojanovića. 

Miroslav Berić je za Partizan igra u dva navrata i ukupno je osam sezona proveo u seniorima crno-bijelog tima. Sa Partizanom je osvojio tri lige i dva kupa Jugoslavije, a sa nacionalnim timom ima dva zlata sa Evropskih prvenstava, jedno sa Svjetskog i srebro sa Olimpijskih igara u Atlanti. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC