• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RODMANA PITALI ZA LEGENDE, ON POČEO O NIKOLI JOKIĆU! Denisova izjava šokirala Amerikance: "Bolji je od Lerija"

Po mišljenju Denisa Rodmana Nikola Jokić je bolji igrač od Lerija Birda, jednog od najboljih u istoriji.

 Denis Rodman o Nikoli Jokiću Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/Youtube/djvlad/printscreen

Dvije uzastopne MVP nagrade u ligaškom dijelu sezone, pa MVP titule Zapadne konferencije i velikog finala, uz šampionsku titulu koju je donio u Denver dovoljni su da se o Nikoli Jokiću priča i kada se čini da on nije glavna tema. Baš u takvoj situaciji našao se tokom jednog gostovanja legendarni as Čikago Bulsa Denis Rodman, koji ga je silno nahvalio.

Iako se u emisiji pričalo o tome ko bi pobijedio u okršaju Lebrona Džejmsa i Lerija Birda, Denis Rodman je skrenuo sa tebe. Prvo je pecnuo legendarnog NBA asa, a zatim iz čista mira počeo da sipa komplimente na račun srpskog košarkaša. Iako ga nije oslovio po imenu, jasno je da je mislio na Nikolu Jokića.

"Da je Leri Bird igrao u ovoj eri, mislim da bi bio u Evropi. Bio bi negdje tamo. Njegova igra je bila pogodna za Boston u to vrijeme, osamdesetih. Današnji svijet, dođavola, ne. Ne potcijenjujem ga jer je bio sjajan igrač u to vrijeme, kao i ja, ali nema šanse", rekao je Rodman i dodao: "Mislim da je klinac iz Denvera mnogo bolji. O, Bože. On je pakleno spor. Mislim da je bolji od Lerija Birda. Mislim, u današnje vrijeme, da".

Legendarni košarkaš otkrio ko je bolji.
Izvor: Youtube/djvlad

Podsjećamo, Leri Bird je osvojio tri šampionske titule sa Bostonom, jedinim timom za koji je nastupao. U tri uzastopne sezone bio je MVP ligaškog dijela, dva puta je bio MVP finala, a 12 puta je igrao na Ol-star meču i jednom osvojio MVP priznanje na toj utakmici. Sa reprezentacijom SAD osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine. Mnogi taj tim smatraju najboljom košarkaškom ekipom koja je ikada igrala, dok Lerija stariji ljubitelji košarke smatraju za najboljeg bijelca na košarkaškim parketima svih vremena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC