• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da se Italijanima vrati milo za drago, pa još s kamatom! Mondo podkast "Šesta lična" o Mundobasketu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta o Mundobvasketu. Edin i Miloš analiziraju prvu grupnu fazu.

 Šesta lična o Mundobasketu 2023 Izvor: MONDO

Ono što je bilo zacrtano, to je i ostvareno. Srbija je prvu fazu takmičenja završila sa 3-0, i sada kreće ono teže. A tamo ih čekaju neki stari drugari!

O Južnom Sudanu sve najljepše, ali nisu bili dovoljno dobri da juče zaustave „plave“. Nikola Jović i Bogdan Bogdanović dirigovali su napadom Srbije, koji ni atletski kapacitetni Afrikanci nisu uspjeli da osujete. Ipak se razlika u klasi između dvije ekipe osjetila na parketu, i tu je bio kraj!

Fokus podkasta je doduše nešto drugo, a to su grupe u ukrštanju. Srbija je dobila ono što se i očekivalo, a to su Italijani i Dominikanska Republika. Da li je pravi momenat da se Italijanima vrati milo za drago, pa još sa kamatom po mogućnosti? Ispit ove selekcije je u petak od 10.00, pa da vidimo hoće li i ovaj put Spisu i Polonara moći da pogode ono što su uspjeli u prethodna dva puta, ili će im „plavi“ konačno pomrsiti račune.

U drugim grupama isto garantujemo zabavu. Amerikanci i Litvanci mogu „zatvoriti priču“ pobjedama u prvom kolu grupe J, dok Crna Gora čeka eventualni kiks baltičke selekcije protiv Grka. U grupi K se Australija bori za goli život protiv Slovenije, i to je susret koji takođe obećava! Na kraju krajeva, ni grupa L nije različita u tome da se četvrtfinalisti mogu riješiti već u petak, jer bi Španija i Kanada pobjedama nad Letonijom, tj. Brazilom, ovjerili svoje karte do Manile.

Završnica zaista obećava, a sve što Srbiji treba za početak su dvije pobjede. Mi vjerujemo da je to realnost, a da li i jeste, znaćemo u nedjelju po podne.

Slušamo se još!

Pogledajte

46:56
Šesta Lična – MB05
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC