• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVA TROJKA ILI ONA U BEOGRADU? OBOŽAVAM TO! Njegova trojka je napravila haos Srbiji (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Portorikanac Džon Holand donio je reprezentaciji svoje zemlje veliku pobjedu na Mundobasketu. Pročitajte i poslušajte šta je rekao nakon meča.

 dominikana portoriko džon holand izjava  Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Portorikanac Džon Holand, donedavno košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, bio je "iks faktor" pobjede svog tima protiv Dominikanske Republike. Dao je trojku u posljednjem minutu za trijumf koji je napravio potpuni haos u grupi u kojoj su "orlovi". Poslije meča, sreo je i srpske novinare u miks zoni.

"Saigrači su mi vjerovali, dodali su mi loptu, srećan sam što je ušla. Još imamo jednu utakmicu. Velika pobjeda, ali imamo još jedan meč. Ovo je uvijek veliki rivalitet, bilo je zabavno biti tamo, takmičiti se, pobijediti. Bilo nam je ovo potrebno za naredni meč. Zabavno je, pogotovo zato što je protiv Dominikanske Republike", rekao je Holand i podsjetio na rivalstvo dvije karipske reprezentacije.

"Uvijek je blagoslov biti na kraju utakmice na terenu i doprinositi. Svi zajedno smo se držali kao tim, uživam u ovom putovanju, u tome što sam sa ovim momcima svakodnevno. Bio je ovo dugačak put, prolazili smo kroz vremenske zone, kroz različite zemlje i tu smo sada. Zahvalan sam što imam i dalje priliku da igram i da predstavljam zemlju. Sve ovo je blagoslov".

Šta se dogodilo sa Portorikom poslije poraza od Srbije?

"Stvar je u rastu. Nije počelo sa Srbijom, već u pripremnim utakmicama koje su nadolazile. Mi nismo tim poput Srbije i Italije, koji je godinama tu, koji se spremao godinama za ovo Svjetsko prvenstvo. Meč protiv Srbije bio je izazov za nas i iako nismo pobijedili u toj utakmici, naučili smo mnogo o sebi. Rasli smo kao tim i sada smo ovdje i imamo šansu", rekao je Holand.

Koja mu je draža trojka? Ova, za pobjedu Portorika, ili ona koju je pogodio u Štark areni protiv Partizana u punoj dvorani?

"Ne znam, blizu su. Svaka je dobra. Ova je bila za Portoriko, ona za Bursu... Svaka šansa da doneseš pobjedu je sjajna. Obožavam to", dodao je on.

Portoriko će u nedjelju imati šansu da pobjedom protiv Italije obezbijedi plasman među osam najboljih na svijetu, a i da pomogne Srbiji. Ako bude izgubio, "orlovi" će biti ili drugi i vjerovatno će ići na SAD u četvrtfinalu, ili ispasti sa Mundobasketa.

Pogledajte

02:06
Holand
Izvor: Mondo/Nikola Lalovic
Izvor: Mondo/Nikola Lalovic

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC