• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIJA? Tamo mi je drugar iz srednje škole! NBA superstar iz Kanade jedva čeka duel sa "orlovima" zbog njega!

Autori Nikola Lalović Autori Nemanja Stanojčić

Ar Džej Beret kanadski košarkaš pričao je o Srbiji i Filipu Petruševu. Od izvještača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića.

 Ar Džej Baret iz Kanade o Filipu Petruševu pred duel na Mundobasketu Izvor: Kurir/Dado Đilas/Printscreen/YouTube/FIBA Media

Srbija igra protiv Kanade za plasman u finale Svjetskog prvenstva. Meč je na programu u petak (10.45 po našem vremenu). Jedan od lidera Kanađana, uz Šeja Gildžusa-Aleksandera (Oklahoma) je i Ar Džej Beret koji igra za Njujork Nikse. Pred meč sa "orlovima" sjetio se svog prijatelja iz srednje škole.

U pitanju je Filip Petrušev. Njih dvojica pohađali su Montverde akademiju na Floridi i znaju se još od tada. "Malo sam gledao meč Srbije i Litvaije, vidio sam da su igrali jako dobro. Jedan od mojih drugara iz srednje škole Petrušev je u tom timu. Biće zabavno igrati protiv njega", rekao je Beret.

On je sa svojim sunarodnicima u četvrtfinalu pobijedio Sloveniju. "Sjajno se osjećam, izašli smo na teren i uradili sve što je bilo potrebno zajedno. Igrali smo kao tim i to je najbolji dio priče. Pokazujemo da sjajno funkcionišemo zajedno, kao ekipa i to je bitno."

Pohvalio je cijeli tim. "Sve je sjajno sada, prvo ćemo malo da uživamo u pobjedi, pa da se spremimo za sjledeći meč i da pogledamo video snimke i da napravimo analizu. Svi mogu da vide da u ovom timu svako može da odigra dobro. Šej će uraditi svoje, ali je i Dort ranije imao dobre partije, Dilon takođe, svako može da ima sjajan meč", zaključio je Beret.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC