• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jović oduševio, ali će biti trejdovan!? Majami ga se odriče da bi doveo veliku NBA zvijezdu

Majami bi mogao da se odrekne Nikole Jovića u namjeri da dovede Demijana Lilarda.

 Nikola Jović dio trejda Izvor: Profimedia

Nikola Jović odigrao je sjajno Svjetsko prvenstvo u Manili i bio je jedan od najvažnijih igrača "orlova" na putu do srebrne medalje, što je izbliza mogao da isprati i njegov trener Erik Spolstra. Ipak, čini se da bi Jović već poslije jedne sezone u NBA mogao da promijeni sredinu i to sve zato što njegov Majami već mjesecima hoće da dovede Demijana Lilarda.

Portland već dugo odolijeva i ne želi da pusti svog najboljeg igrača tek tako, tražili su u međuvremenu i od NBA lige da ih zaštiti, a posljednja ponuda koju su poslali Majamiju je da će "morati da pošalju cijeli paket" da bi mogli da pričaju o Lilardu. Upravo u tom paketu mogao bi da bude i Nikola Jović, ako trener Spolstra "ne uskoči" i ne insistira da mladog srpskog košarkaša zadrži na Floridi.

Pored Jovića, spominje se da bi u Portland mogli da odu i Kejleb Martin, Haime Hakez, Tajler Hirou i nekoliko pikova prve runde u narednim godinama, što će reći da Majami mora da se odrekne mladosti i budućnosti kako bi u svoje redove doveo jednog od najboljih igrača današnjice.

"Izašli smo na ručak i više smo htjeli da proslavimo što je uspio da dođe ovdje, da se izbori za ulogu u svom timu i da osjeti nešto potpuno novo. Nije bio nikada u Manili, tako da je razgovor više bio prijateljski nego razgovor između trenera i igrača. Uživao sam u tome i samo želim da ga podržim dok je ovdje. Ne pokušavam da ga treniram, samo smo pričali. Ponovo ćemo se naći iako su nam rasporedi sada ludi, ali ću ga izvesti opet na večeru. Odvešću ga u filipinski restoran da bi ga upoznao sa nečim drugačijim", ispričao je Spolstra u intervjuu za MONDO iz Manile i time nagovijestio ostanak Jovića.

Podsjetimo, Jović je ponikao u Megi i prošle sezone je otišao u NBA ligu i za Majami je odigrao 15 utakmica prosječno bilježeći 5,5 poena po meču, dok je znatno i fizički napredovao i spremniji je za drugu sezonu, posebno nakon Mundobasketa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC