• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fenerbahče se oglasio: Madar nam ponuđen kao slobodan igrač, odmah smo zvali Obradovića!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Iz turskog tima su se oglasili povodom dolaska Jama Madara iz Partizana u Fenerbahče.

 Fenerbahče tvrdi - Jam Madar došao kao slobodan igrač Izvor: MN PRESS

Jam Madar (22) nosiće dres Fenerbahčea naredne sezone u Evroligi. Bio je izraelski plejmejker viđen kao važan igrač u timu Željka Obradovića za naredni period, ali je umjesto toga izabrao Tursku. Sve to dovelo je do toga da srpski tim prekine saradnju sa Miškom Ražnatovićem, poznatim agentom koji zastupa i Izraelca.

O toj temi po prvi put govorili su ljudi iz Fenerbahčea, oglasio se pomoćnik generalnog direktora Derja Janije. "Madar je imao određeni proces u ugovoru sa svojim klubom. Nama je ponuđen kao slobodan igrač. Naš trener Itudis direktno je kontaktirao Željka Obradovića. Nismo uradili ništa nelegalno. Dodali smo u naš tim slobodnog igrača", rekao je Janije.

Nemanja Bjelica otišao je iz Fenera i došao u Crvenu zvezdu, a spekulisalo se da bi Nik Kalates mogao u Partizan, ali je onda teška povreda pleja Raula Neta promijenila stvari u turskom timu. "Dodali smo pojačanja koja su nam bila potrebna. U prvom momentu Nemanja Bjelica i Nik Kalates nisu bili u našim planovima, voljeli bismo da je postojao drugi način za sve strane. Onda se situacija promijenila i mi smo ostali fleksibilni. Nik je dio našeg tima, ali naravno da se prati cijela situacija. Što se Papajanisa tiče poslali smo mu ponudu, Panatinaikos ga je takođe želio, on je odabrao i to je to. Ne dopadaju nam se određene izjave tim povodom o našem treneru", zaključio je Janije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC