• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko nosi sat od 55.000 evra?! Obradović ima novog ljubimca (FOTO)

Trofejni trener između dvije sezone promijenio sat, a to su odmah primijetili navijači i specijalizovane stranice koje se bave časovnicima.

 Željko Obradović novi sat Izvor: MN PRESS

Nova sezona, novi detalj na ruci trenera Partizana Željka Obradovića. Nakon uspjeha u finišu prethodne takmičarske godine i osvajanja ABA lige, najtrofejniji evropski trener počastio se novim satom, pa je tokom pripremnog perioda na njegovog ruci uočen novi ljubimac. Na meču protiv Fuenlabrade u Beogradu, kao i na Superkupu ABA lige u Podgorici, Obradović je na ruci imao prelijepi i skupocjeni Roleksov model.

Kako navodi Instagram profil specijalizovan za luksuzne satove, trofejni trener je svojoj kolekciji pridodao Roleksov model iz kolekcije Dejtona, čija je vrijednost oko 55.000 evra. Trener Partizana, inače, stalno vodi mečeve sa satom na rukama, a primjetno je između dvije sezone napravio promjenu pošto se na starijim slikama vide drugačiji modeli na njegovoj ruci.

"Nakon uspješne sezone sa KK Partizanom, trener crno-bijelih ne svojoj kolekciji pridodao jednu prelijepu Daytonu. U pitanju je Rolex Daytona ref. 116509 sa plavim brojčanikom, proizvedena u bijelom zlatu prečnika 40mm. Ona je zajedno u paru sa referencom 116508 Emerald Green predstavljena 2016. godine i povučena iz proizvodnje 2023. Za tih sedam godina nije uspjela da postane popularnija od modela u žutom zlatu", navodi se na Instagram profilu "sat_na_ruci". Pogledajte tu objavu:

Na ovom Instagram profilu navodi se da je tržišna cijena ovakvog modela oko 55.000 evra, ali podaci sa interneta kažu da mogu da se nađu i jeftinije. Na sajtu "Bob's Watches" navodi se kako je cijena modela sa plavim brojčanikom 41.600 dolara, što je nešto manje od 40.000 evra. Upravo takav model ima najtrofejniji evropski trener i devetostruki osvajač evropske titule u klupskoj košarci.

Drugi specijalizovani sajtovi navode da ovakav model sata dugo "drži" cijenu i da se polovni primjerci, čak i nekoliko godina nakon što su se prvi put našli na tržištu, mogu da koštaju pravo bogatstvo. Navodno, ovakav polovan sat takođe košta nekoliko desetina hiljada evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC