• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brat Tonija Parkera pobjesnio u Beogradu: Dajte mi malo para i došli bismo ranije!

Autor Dragan Šutvić

Francuski trener Ti Džej Parker burno reagovao na novinarsko pitanje u Beogradu.

 trener asvela pobjesnio u beogradu Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Novu sezonu Evrolige počeli su Crvena zvezda i Asvel - pred vatrenim navijačima crveno-bijelih u Beogradskoj areni. Ubjedljiva pobjeda ekipe Duška Ivanovića, nakon fantastične šuterske večeri, morala je da zabrine goste iz Francuske. Njihov trener Ti Džej Parker, inače brat daleko poznatijeg Tonija, bio je i pomalo ljut dok je odgovarao na pitanja srpskih novinara na konferenciji poslije meča!

Kao da je francuskog stručnjaka isprovociralo pitanje o njegovom timu, odnosno rasporedu koji su imali prethodnih dana. Asvel je u Beograd stigao na dan meča i to u popodnevnim časovima, a Ti Džej Parker je objasnio da je to tako jer ekipa nema previše novca, kao i da na taj način štede vrijeme već u uvodnoj fazi sezone?!

"Dajte mi malo para i došli bismo dan ranije. Neću da objašnjavam način na koji putujemo na utakmice i kako nekada žrtvujemo vrijeme. Imamo 80 utakmica u sezoni, nekada treba da se žrtvuje vrijeme, sada smo uštedjeli 30 sati. Trebalo bi nam 15 sati da dođemo ovdje, jer nema direktnih letova", rekao je trener Asvela i zatim prokomentarisao Crvenu zvezdu: "Igrali smo jedno poluvrijeme dobro, ali Crvena zvezda ima mnogo bolji tim nego prošle sezone. Mnogo bolji. Dodali su Teodosića, Tobija, Nejpira, mnogo dobrih igrača, ogroman talenat."

Asvel u Beogradu nije ostavio dobar utisak, što se posljednjih godina često dešava ovom francuskom timu. Ipak, Ti Džej Parker pronašao je neke izgovore koje je upotrebio na konferenciji za štampu, kako bi "zamaskirao" ubjedljiv poraz svoje ekipe od raspucane Crvene zvezde.

"Nije bilo lako igrati u Beogradu pred ovakvom publikom, pogotovo poslije 20 razlike na poluvremenu. Čak i poslije tolikog zaostatka uspjeli smo da se borimo i malo vratimo. Ali, jako je teško vratiti se u utakmicu poslije tako velikog zaostatka. Ne smijemo da žurimo. Ovo je novi tim, svake godine krećemo od nule. Kada vam neko ubaci šest trojki, teško je podići se. Mi jesmo, ali nismo uspjeli da se uključimo u igru za pobjedu. Na kraju prve četvrtine imali smo samo jedan faul, to ne smije da se događa. Moramo pametno da koristimo faule. Mnogi igrači su na visokom nivou godinama, ali kada naletiš na ekipu kakva je Crvena zvezda moraš mnogo bolje, pogotovo u odbrani", zaključio je rođeni brat Tonija Parkera.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC