• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdine igrače motivisao Novak Đoković!

Autor Dragan Šutvić

Litvanski košarkaš Rokas Gedraitis postao jedan od heroja pobjede Crvene zvezde protiv Asvela u prvom kolu Evrolige.

 novak đoković motivisao košarkaše crvene zvezde  Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Asvel u prvom kolu nove sezone Evrolige (94:73) i trijumfalno krenuli u ispunjenje postavljenih ciljeva. Poslije samo 40 minuta pred beogradskom publikom litvanski šuter Rokas Gedraitis postao je miljenik navijača, zbog svoje fantastične partije u Beogradskoj areni. I njemu je bilo sjajno da igra pred navijačima Crvene zvezde, priznao je na kraju meča.

Iako je postojala trema prije nego što je utakmica počela, sve je zaboravio kada je počeo da rešeta koš Francuza. "Sipao" je Rokas trojke sa različitih pozicija na terenu i postao jedan od junaka prve evroligaške pobjede u novoj sezoni, ali... Upozorava da Zvezda mora i bolje od ovoga, kao što je rekao i Duško Ivanović!

"Bilo je nevjerovatno. Sjajna atmosfera, bio sam nervozan i pod stresom pred početak meča, čim je lopta podbačena bilo je bolje. Prvi meč, dobar početak sezone, pobjeda. Hajde da nastavimo ovako, možda i bolje. Trener je rekao da moramo da budemo bolji", rekao je Rokas Gedraitis i dodao: "Dešava se tako ponekad, danas sam ja, neki drugi dan će neko drugi. Imamo solidan tim, hajde da vidimo."

Litvanac ističe da su ga novi saigrači sjajno prihvatili u Beogradu i da se odlično osjeća dok igra za srpski klub. "Da, da, naravno. Od prvog dana su mi rekli da su tu, šta god mi treba, da žele da pomognu.

Takođe, Rokas se osvrnuo i na dolazak Novaka Đokovića u Beogradsku arenu. Kao što je istakao Šabaz Nejpir u izjavi nakon meča, podrška najboljeg tenisera svih vremena bila je značajna za košarkaše Crvene zvezde.

"Prva utakmica je uvijek veoma teška i važna, ne znate šta da očekujete. Srećan sam, osjećam se bolje nego prije početka meča, pošto sam bio pod stresom. Naravno da nas je dodatno motivisalo što je Novak Đoković navijao za nas, mene jeste sigurno, znate", istakao je Litvanac i okrenuo se narednom meču: "Očekujem pobjedu protiv Žalgirisa. Nikada tamo nisam pobijedio, gubio sam tamo četiri godine, nadam se da ću uspjeti da prekinem tu seriju."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC