• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne obraćam pažnju, u Partizanu su mi braća! Matijas Lesor se oglasio - Grobare će oduševiti njegov odgovor na napade!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kritikovani Francuz objasnio koliko je snažna njegova veza sa crno-bijelima.

 Matijas Lesor uz Partizan Izvor: Twitter/Eurohoopsnet

Francuski košarkaš Matijas Lesor napustio je ovog ljeta Partizan i prešao u Panatinaikos, ali je i dalje srcem i mislima uz crno-bijele i u konstantnom je kontaktu sa bivšim saigračima, koji ga zovu i sa javnih skupova, poput otvaranja klupske prodavnice ili za vrijeme slavlja pobjede protiv Crvene zvezde u derbiju.

Međutim, navijačima Panatinaikosa je smetalo to što je njihov košarkaš bio jedna od "zvijezda" proslave crno-bijelih poslije derbija, jer je Aleksa Avramović pjevao sa Grobarima držeći u ruci telefon sa Lesorom na vezi. Zato se Lesor oglasio poslije utakmice Panatinaikosa i objasnio situaciju.

"Nažalost, vidio sam reakciju navijača (Panatinaikosa) na društvenim mrežama. Ne obraćam zaista pažnju na to. Kao što sam već rekao, imam braću u tom timu i za 10 godina i dalje ću razgovarati sa njima telefonom, zvaću ih... To su moja braća, nisu mi samo prijatelji. Kada moja braća pobjeđuju, srećan sam zbog njih", rekao je Lesor za "Eurohups".

U petak uveče, on je učestvovao u pobjedi Panatinaikosa protiv Baskonije sa 23 poena, kao prvi strijelac tima i sa čak 14 skokova."Pokazao sam večeras da igram za ovaj tim, igrač sam Panatinaikosa i daću sve što imam, svaki put kad stanem na teren, ali bila je to veoma važna utakmica za njih, derbi, i bio sam srećan jer su moja braća pobijedila. Prosto, bio sam srećan zbog njih"

"Sjedio sam kod kuće, prijatelj me je pozvao, javio sam se... Možda bih se na isti način javio i da me je neko drugi pozvao. Navijači su slavili, sjetili su me se i to što su me se sjetili u trenutku proslave tako velike pobjede pokazuje koliko čvrstu vezu imamo i koliko me poštuju i vole i to je obostrano", rekao je bivši košarkaš Partizana i ljubimac Grobara, koji će sigurno i u ponedjeljak uveče na daljinu biti uz bivše saigrače, u još jednom derbiju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC