• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lesor nasmijao ljepoticu do suza: Hit reakcija pored prelijepe Dore (VIDEO)

Francuski košarkaš i njegov odgovor Dori Panteli glavna su tema nakon prvih mečeva drugog kola Evrolige.

 Lesor nasmijao voditeljicu Doru Panteli Izvor: Twitter/BasketNews_com/printscreen

Košarkaši Panatinaikosa upisali su prvu pobjedu u novoj sezoni Evrolige, pošto su na svom terenu bili bolji od minhenskog Bajerna (78:71). Odličnu partiju prikazao je Matijas Lesor sa 16 poena i šest skokova, ali je mnogo više pažnje privukao njegov nastup nakon meča. Francuski centar stao je pored ljepotice Dore Panteli, nije smio da je pogleda u oči, ali je uspio da je nasmije odgovorom na jedno škakljivo pitanje.

Doru je zanimalo kako se bivši centar Crvene zvezde i Partizana osjeća nakon velike pobjede u drugom kolu Evrolige, a nije ni vjerovala da će Francuz biti tako dobro raspoložen. Iako je pokušavao da sakrije pogled ka ljepotici i uglavnom više pažnju obraćao na drugu stranu, Lesor je oduševio prvom rečenicom koju je sastavio. Pogledajte kako izgleda Dora:

"Ovo je bila veoma važna pobjeda jer nismo željeli da provedemo još osam sati u hali", rekao je Matijas Lesor, aludirajući na kaznene treninge koje Ergin Ataman praktikuje nakon što ga razočaraju njegovi košarkaši. Pričalo se da su odmah poslije prvog meča u Evroligi i poraza od Olimpijakosa imali priliku da osete kako to izgleda. Ovako je Lesor nasmijao Teodoru Panteli:

Inače, Teodora "Dora" Panteli već je godinama jedno od najatraktivnijih lica evropske košarke. Dobro je poznata po svojim provokativnim objavama na Instagramu, ali pažnju na sebe skreće i kada je riječ čisto o košarci. Oduševljavala je košarkaške fanove kada je vodila žrijeb za Evropsko prvenstvo, a navijači Partizana su počeli da je obožavaju zbog reakcije na trojku Kevina Pantera. Pogledajte kako se svojevremeno snašao Nemanja Nedović dok ga je intervjuisala Teodora Panteli najlepša voditeljka evropske košarke:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC