• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Gurović otkrio: "Nisam htio kod Duška Ivanovića!"

Autor Dragan Šutvić

Bivši srpski košarkaš, igrač Partizana, Zvezde i reprezentacije ispričao da nije želio da sarađuje sa Ivanovićem.

 milan gurović nisam htio kod duška ivanovića  Izvor: MN PRESS

Milan Gurović ispričao je nedavno da Šabaz Nejpir nije plejmejker i da Milošu Teodosiću na kvalitet igara ne utiču godine, a zanimljiva je i njegova izjava o odnosu sa bivšim trenerom Crvene zvezde Duškom Ivanovićem. Novi trener Baskonije, koju predvodi po četvrti put, nije baš omiljen kod Gurovića, koji smatra da se svi njegovi igrači u nekom dijelu karijere teže povrijede.

Upravo je to bio razlog zbog kojeg nije igrao za Duška - iako je imao potpisan predugovor nećkao se oko saradnje sa crnogorskim stručnjakom, kojeg u evropskoj košarci prati glas da je veoma zahtjevan. Navodno, Ivanovićevi treninzi su ubitačni i traju satima, što izaziva ogroman napor kod igrača.

"Nisam htio da se povrijedim. Neko će vam reći, neko neće. Ja nisam htio da potpišem za njega, odnosno, imao sam predugovor, ali sam se nećkao jer bih time skratio sebi karijeru. Ne postoji igrač koji nije bio ozbiljno povrijeđen kod njega. U tri mjeseca nemaš dan slobodno, masakr je svaki dan, pitajte igrače Crvene zvezde, valjda sad smiju da kažu", rekao je Milan Gurović u podkastu "Miljanov korner".

Podsjećamo, u nekim od ranijih gostovanja Milan Gurović je otkrio da je vjerovatno jedini košarkaš koji je odbio Željka Obradovića i njegov poziv da igra u tandemu sa Dejanom Bodirogom. Takođe, popularni "Čiča" pričao je i o tome kako je izgledao njegov prelazak u Crvenu zvezdu nakon što je nosio dres Partizana, a jedan je od rijetkih igrača koji su otkrivali detalje sa reprezentativnog okupljanja 2005. godine kada se dogodio debakl! 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC