• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panter priznao koji igrač mu pravi najviše problema: Mnogo je "dosadan"!

Autor Dragan Šutvić

Kevin Panter otkrio je da ima najviše problema kada ga čuva Rodri Buboa.

 koji igrač nervira kevina pantera Izvor: MN PRESS

Kevin Panter jedan je od najboljih igrača u Evroligi. Koliko je nedostajao Partizanu moglo je da se vidi na utakmici protiv Panatinaikosa kada je uzeo loptu u momentima kada je minus bio dvocifren, odveo meč u produžetak, pa donio pobjedu svom timu. Njegov napadački arsenal je veliki, ali ima jedan igrač koji mu pravi najviše problema - Rodri Buboa iz Efesa. Za njega je on najteži protivnik.

Ispričao je i šta to njega izdvaja od drugih defanzivaca. "Ne znam da li sam ovo ikada rekao, ali Buboa je baš 'dosadan'. Mnogo ga poštujem, kad sam tek došao u Evroligu kao da je blokirao svaki moj šut, tako sam se osjećao. Fizički je sjajan, ima nevjerovatan tajming", rekao je Panter za "BasketNews".

Nastavio je da hvali prvotimca turskog kluba. "Ne znam da li je to samo sa mojim šutom, ali njegov tajming je smiješan, ima te duge ruke takođe. Ne znam da li to znate, ali ima stvarno duge, duge ruke. Prošle godine kad smo igrali, prošao sam pored njega, podigao se na 'flouter' i on je bio iza mene i udario mi 'rampu'. Na to nisam navikao, obično kada prođem igrača i namjestim se na šut... Znam koliko sam dobar, ali me on izblokira, on je taj jedan čovjek. Ponavljam, ima baš, baš dobar tajming kad ja šutiram", zaključio je Panter koji će predvoditi tim večeras protiv Monaka u beogradskoj "Areni" (20.30 časova).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC