• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Đorđević objavio nikad viđenu fotografiju! Dejan Milojević je na ovo bio ponosan - "Dobri čovječe..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Saša Đorđević oglasio se povodom smrti svog kolege, koga je veoma poštovao i cijenio.

 Saša Đorđević oprostio se od Dejana Milojevića Izvor: MN PRESS

Srpska košarkaška legenda Aleksandar Saša Đorđević oglasio se povodom smrti Dejana Milojevića, prerano preminulog velikana te igre. Selektor Kine, koji je pisao istoriju i kao i igrač Partizana, nacionalnog tima i kao selektor reprezentacije, objavio je fotografiju šampionskog prstena Dejana Milojevića. Srpski stručnjak osvojio ga je sa Golden Stejt Voriorsima u velikom finalu NBA lige 2022. godine. Uz tu sliku, Đorđević je objavio emotivnu poruku.

"Neka ti je vječna slava, dobri čovječe. Počivaj u miru. Najiskrenije saučešće porodici", naveo je Đorđević u oproštajnoj poruci od igrača koji je bio zajedno sa njim u reprezentaciji Jugoslavije krajem devedesetih, na pripremama za Eurobasket 1999. Milojević je tada bio na početku, Đorđević je već bio šampion Evrope sa Partizanom, svjetski i evropski šampion sa obje Jugoslavije... A sve što je u tom periodu bilo predviđano Milojeviću, on je i ostvario. Postao je jedan od najdominantnijih visokih igrača u istoriji Evrolige, potom i uspješan trener, koji je od Mege i rada sa najvećim talentima stigao do NBA lige i do najatraktivnijeg tima u istoriji košarke, sa kojim je postao šampion.

Sliku Milojevićevog šampionskog prstena Đorđević je sigurno posebno cijenio, čuvao i objavio je dan nakon tragičnih vijesti iz Amerike. Dejan Milojević preminuo je u srijedu u Solt Lejk Sitiju, od posljedica snažnog srčanog udara dok je bio na timskoj večeri sa saradnicima iz Golden Stejta.

Vijest o njegovoj smrti potresla je čitavu NBA ligu, kao i igrače, trenere, košarkaške funkcionere i ljubitelje košarke širom svijeta. Pročitajte biografiju Dejana Milojevića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC