• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džordanov sin "dobio korpu" pred svadbu! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Džordanov sin i starleta Larsa Pipen su raskinuli vjeridbu.

 Larsa Pipen i Markus Džordan raskinuli vjeridbu  Izvor: Romain Maurice / Getty images / Profimedia

Američka starleta Larsa Pipen (49) odlučila je da navodno raskine vjeridbu sa Markusom Džordanom (33), sinom legendarnog košarkaša Majkla Džordana, međutim viđeni su zajedno u jednoj cvjećari na Dan zaljubljenih. Tom prilikom nisu bili prisni, niti nasmijani, pa američki mediji zaključuju da definitivno postoje "problemi u raju", ali oni nastoje da ih riješe i potencijalno nastave svoju ljubavnu vezu koja traje oko godinu dana.

Larsa Pipen je na Instagramu objavila poruku u kojoj priča o "bivšem", dok je takođe otpratila Markusa Džordana i obrisala sve njihove zajedničke fotografije, a sada su se pojavile i informacije zbog čega su njih dvoje odlučili da naprave pauzu, možda i da svako nastavi sa svojim životom ubuduće.

Prema riječima prijatelja, imali su drugačije poglede na budućnost, odnosno kako vide porodični život. Mnogo mlađi Markus bi želio djecu, dok je Larsi i dalje samo provod u glavi: "Bili su jako zaljubljeni, ali kada je prošla faza zvana 'medeni mjesec', shvatili su da imaju drugačije prioritete u životu. Velika razlika u godinama je imala presudnu ulogu u raskidu, posebno zbog činjenice da je Markus želio djecu, dok je Larsa više željela da nastavi da bude samo poznata ličnost koja se zabavlja. To je dovelo do velike nervoze", prenosi engleski tabloid "Dejli Mejl".

Inače, od ranije Majkl Džordan nije odobravao njihovu vezu, pošto je Larsa Pipen dugogodišnja supruga njegovog nekadašnjeg saigrača iz Čikaga Skotija Pipena. Njih dvoje su bili u braku od 1997. do 2021. godine, a Larsa je čuvala Markusa kada je bio dijete, zajedno sa njenom djecom - Skotijem Džuniorom, Prestonom i Džastinom.

"Nismo još odredili datum, ali radimo na planiranju, dogovaramo se oko lokacije, broja gostiju i sličnih stvari. Ja sam bio kum na njegovom vjenčanju, kao i na vjenčanju mog brata, tako da želim da se ta tradicija nastavi", rekao je Markus Džordan nedavno o želji da mu otac bude kum na svadbi, da bi opet bio upitan da naglas kaže šta zaista "Em Džej" misli o njegovoj izabranici: "Ti si odrasla osoba, samo mi je to rekao".

Podsjetimo, Larsa Pipen je osim sa Skotijem Pipenom i Markusom Džordanom, bila sa još nekoliko poznatih košarkaša poput Tristana Tompsona, Malika Bizlija... Vidjećemo da li će se na kraju i skrasiti sa Džordanovim sinom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC