• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko, nisi u pravu za sudije! Vlade Đurović: Vidi se da ga more muke, da razmišlja o povlačenju

Vlade Đurović se nije složio sa Željkom Obradovićem u ocjeni sudijske trojke koja je prvi put dobila priliku da sudi ovako veliku utakmicu.

 Vlade Đurović o suđenju u finalu Kupa Radivoja Koraća Izvor: Arena Sport/Screenshot

Crvena zvezda osvojila je Kup Radivoja Koraća pošto je u finalu u Nišu bila bolja od Partizana 85:79. Na taj način Zvezda je došla do četvrtog uzastopnog nacionalnog kupa, a ujedno i treće vezane pobjede nad crno-bijelima u sezoni, nakon dva početna poraza.

Zbog svega toga, Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan, a na konferenciji za medije je takođe govorio i o sudijama koje prema njegovim riječima "nisu bile dorasle zadatku". Takođe, Obradović je istakao da su neke njihove odluke "prelomile" meč u ključnim trenucima, a sa njegovom ocjenom nije se složio poznati košarkaši trener Vlade Đurović koji je utakmicu iz "Čaira" komentarisao na TV Arena Sport.

"Ovo je već drugi put da je Željko Obradović veoma snužden", primijetio je Đurović nakon "Žocovog" obraćanja: "Stalno prihvata odgovornost, svaka čast, nijednom nije napao igrača, to nikad ne pominje. To što sam ja i rekao ranije, da misli na tog igrača i te igrače, ali svaka mu čast, nije ih spominjao. Izgubili su više utakmica na način na koji nije trebalo da se izgubi. Igrači koji su toliko plaćeni i imaju toliko iskustva, bez obzira šta kaže trener, ne mogu da igraju kako je igrao Partizan", naglasio je Đurović koji je sam kritikovao Pantera poslije poraza.

"Vidi se da Željka mori velika muka i mnogo razmišlja čak i o povlačenju, ali mislim da nije u pravu kada je rekao za sudije. Pravili su neke greške, ali ovo je teška utakmica, ne samo za njih nego za najbolje evropske sudije da dođu u ovu atmosferu. Ne znam ko bi se prijavio da to sudi, oni su određeni i ne mislim da su odlučili utakmicu uprkos greškama koje su pravili. Demantovali su moj skepticizam uoči meča i obavili su posao dobro. Sve ostalo ga razumijem, samo se sa tim ne bih složio. Teške muke ga more", objasnio je Vlade Đurović i dio konferencije za medije na kojoj je Obradović rekao da "mora da vidi šta i kako dalje", pošto neke stvari ne uspijeva da popravi.

Pogledajte i kako je izgledalo slavlje igrača Crvene zvezde na parketu u niškom "Čairu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC