• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac se pozdravio sa Jokićem, pa šokirao sve u dvorani! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nikola Jokić ostao u čudu zbog poteza igrača Majamija.

 Adebajo šutnuo na koš nakon pozdrava  Izvor: Twitter/WorldWideWob/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Majami (100:88) u reprizi prošlogodišnjeg finala NBA lige, iako Nikola Jokić nije bio pretjerano raspoložen da šutira na koš. Pokušao je samo osam puta, hvatao skokove i dijelio asistencije, puštao saigrače da budu u centru pažnje, ali se na samom kraju meča i on našao na meti svih reflektora u hali - zbog nesportskog poteza koji je izveo Amerikanac Bam Adebajo!

Srpski košarkaš riješio je da potroši posljednje sekunde meča tako što će loptu ostaviti na sredini terena dok se pozdravlja sa igračima protivničkog tima, ali je centar Majamija u tom trenutku izveo prevaru. Samo sekundu nakon što su se srdačno pozdravili i zagrlili na centru terena, Adebajo je uzeo loptu koju je Jokić ostavio na zemlji. Bilo je još oko četiri sekunde na satu, pa se ova situacija desila u toku meča - Adebajo je dobio jednu ukradenu loptu, a Jokić jednu izgubljenu loptu u statistici!

Da stvari budu još čudnovatije, košarkaš Majamija je uputio šut ka košu sa sredine terena! Ostaje pitanje da li je to uradio prije ili nakon što je isteklo vrijeme u posljednjoj dionici meča, jer se malo dvoumio da li treba da šutne, ali jasna je njegova namjera da pogodi koš sa velike udaljenosti iako to nije moglo da utiče na rezultat ovog meča. Pogledajte spornu situaciju:

Kako potez američkog košarkaša nije imao uticaj na ishod meča, Denver je zabilježio pobjedu na Floridi i ponovo preuzeo prvo mjesto na Zapadu. Trenutno aktuelni šampion NBA lige ima jedan odigran meč više od Oklahome i jednu pobjedu više od tima u kojem je Šej Gildžes-Aleksander bori da se barem statistički približi najboljem košarkašu na svijetu u ovom trenutku.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC