• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić šokirao Ameriku, nisu znali da se ovo smije: Uči ih košarci, iskoristio je pravilo kojeg se malo ko sjeća!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mislili su da su koraci, ali ne! Nikola Jokić ih je prevario i došao do poena.

 Nikola Jokić poentirao nakon rolinga Izvor: Twitter/bballbreakdown/printscreen

Nikola Jokić odigrao je sjajan meč protiv Minesote na domaćem terenu, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Iako je centar iz Sombora upisao 32 poena, devet asistencija i osam skokova uz sjajnog Entonija Edvardsa i pomoć Karla Entonija Taunsa, Majka Konlija i Naza Rida, Minesota je došla do pobjede. 

Ipak Jokić je još jednom oduševio svojim potezima, a jedan od njih je i roling ispod koša koji je na kraju prevario najboljeg šestog igrača lige Naza Rida. Došao je do poena na kraju Jokić, a bacio je Amerikance u rebus. Da li smije da se uradi ono što je on uradio, tj. da li je možda pravio korake? 

"Jokić demonstrira legalni potez na jednom nozi. Nemojte da zaboravite da možete da podignete nogu na kojoj pivotirate ako šutirate ili dodajete sve dok se ona ne spusti do završetka poteza. To je tako na svim nivoima košarke", napisao je jedan korisnik tvitera kako bi objasnio situaciju. Pogledajte o čemu se radi: 

Iako je odigrao sjajan meč Nikola Jokić ipak nije mogao da osigura svom timu pobjedu, a u narednom meču u Koloradu moraće Nagetsi do pobjede ako žele da imaju priliku u ovoj seriji. Ipak, znali su da će biti teško što je Jokić nedavno i najavio. 

"Mislim da su sjajno uklopljeni, nadam se da neće da nas počiste. Kada je Tim Koneli napravio taj trejd svi su mu se smijali. Ipak napravio je sjajan tim i mislim da mu treba odati priznanje za to. Naravno tu je i stručni štab koji uspijeva da napravi tim koji funkcioniše. Imaju odgovor na sve, kada se protiv njih igra sa niskom i sa visokom petorkom. Mogu sve da urade i vrlo su opasan tim. Nadam se da mi možemo da im uradimo nešto u narednim utakmicama", iskren je bio Jokić.

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC