• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opljačkali su me, nagrada nikad ne ide najboljem! Haos u studiju zbog Jokića: Nemojte da dodjeljujete MVP!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Šekil O'Nil, Čarls Barkli i svi u studiju ušli su u ozbiljan rat oko dodjele treće MVP nagade Nikoli Jokiću.

 Rasprava Šeka O'Nila i Čarlsa Barklija o MVP nagradi Izvor: Youtube/House of Highlight/Screenshot

Nikola Jokić je po treći put u karijeri osvojio MVP nagradu u NBA ligi, a Šekilu O'Nilu to nije po mjeri. On je samo jedan od mnogih koji su se bunili jer trofej nije otišao u ruke Šeja Gildžusa Aleksandera, ali posebno je ušao u sukob u emisiji "NBA on TNT" sa voditeljem Ernijem Džonsonom i legendarnim nekadašnjim MVP-em NBA lige Čarlsom Barklijem. 

"Čekaj, hoću da on čuje! MVP za 2024. godinu je Nikola Jokić iz Denver Nagetsa", rekao je na startu programa Čarls Barkli, očigledno znajući da se O'Nil ne slaže sa time što je Somborac dobio novu nagradu za najboljeg igrača najjače lige na svijetu. A onda se rasprava zakuvala i u jednom momentu je O'Nil digao ton!

  • Šekil O'Nil: "Ne želim da kvarim bilo čiju paradu, ali sa ovim nisam srećan. Čestitke Jokiću, ti si najbolji visoki igrač u ligi, ali ako pogledamo bilo čiji kriterijum, moj kriterijum i statistiku, to ko je prvi na Zapadu, čiji je tim imao bolji učinak, mislim da je Šej Gildžus-Aleksander zaslužio nagradu. Ja sam bio drugi mnogo puta. Igrao sam kao drugi i znao sam da moram sve ponovo sljedeće sezone. Nadam se da Šeja ovo neće poremetiti i da će to iskoristiti da osvoji titulu. Bez nepoštovanja prema Jokiću koji je najbolji visoki igrač lige ubjedljivo, mislim da je Šej Gildžus Aleksander trebalo da bude MVP. Srećan sam zbog Jokića, treći put je MVP, ne mogu da se ljutim zbog toga. Ja osjećam da sam pokraden nekoliko puta iako sam sjajno igrao. Ipak bez nepoštovanja prema Džokeru, ja bih ih lično dao Šeju."
  • Erni Džonson: "Zar Jokić nema dobru statistiku? Pogledaj sve dabl-dablove, pogledaj kako stoji u svim statistikama u odnosu na ostale u ligi..."
  • Šekil O'Nil: "Ne kao Šej, Šej je imao 30 ili više poena u 50 utakmica! A i Oklahoma je bila prva na Zapadu!"
  • Erni Džonson: "Imali su isti skor!"
  • Šekil O'Nil: "Ovo je subjektivno!"
  • Erni Džonson: "Jeste, može da se opravda da je bilo ko od njih trojice osvojio."
  • Čarls Barkli: "Ja mislim da je moglo da se opravda za pet igrača. Uz njih trojicu za Džejlena Bransona i Entonija Edvardsa. Mogu da razumijem za svakog od njih ako je neko glasao. Uvijek pričamo da li je neko najbolji igrač, ali ova nagrada nikada ne ide najboljem igraču. Ide onome ko je imao najbolju regularnu sezonu. Šek je rekao da su ga opljačkali. Ali ja ne znam da li su ga opljačkali!"
  • Šekil O'Nil: "Jesu, opljačkali su me!"
  • Čarls Barkli: "To ne ide najbolem igraču, nego najboljem igraču u regularnoj sezoni!"
  • Šekil O'Nil: "Onda nemojte da dodjeljujete MVP nagradu! Nemojte onda da dajete tu nagradu. Ja sam bio MVP, sada je to Šej Gildžus Aleksander. Nemojte onda ovako da je zovete!"
  • Keni Smit: "Jokić je vjerovatno najbolji centar u ovom milenijumu, nema tu rasprave, treći put je MVP. Ali moram da se složim sa Šekom oko ovoga. Šej Gildžus Aleksander je svoj tim doveo do visina koje niko nije očekivao. A to boli. Kada ste fantastični kao što je Šek i kakav je Jokić ponekad uvijek očekuju od vas da dominirate. To je očekivanje", završio je raspravu nekadašnji bek Hjustona. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC