• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojevićev sin objavio dirljivu sliku: Nikola treći put MVP, Deki bi bio ponosan na to!

Autor Dragan Šutvić

Nikola Milojević nalazio se u društvu Nikole Jokića, Dejana Milojevića i Ognjena Stojakovića.

 Sin Dejana Milojevića objavio sliku sa Jokićem Izvor: Instagram/nikola_milojevic2/printscreen

Nikola Jokić je po treći put u NBA karijeri osvojio MVP nagradu za ligaški dio sezone, a na konferenciji za medije opširno je pričao i o Dejanu Milojeviću, odnosno majici "Brate" u kojoj je bio pred predstavnicima medija. Po Jokićevim riječima, gotovo svakog dana nosi majicu kojom odaje počast svom nekadašnjem treneru, prerano preminulom košarkaškom stručnjaku i bivšem reprezentativcu.

Nakon dirljivih riječi Nikole Jokića pred američkim novinarima stigao je odgovor sa druge strane. Nikola Milojević, sin nekadašnjeg trenera Mege Dejana, objavio je na svom Instagram nalogu zajedničku fotografiju sa ocem i najboljim košarkašem na planeti! Bio je to njegov način da pokaže zahvalnost Jokiću za dirljive riječi koje je izgovorio na račun njegovog oca!

Pored njih trojice na fotografiji je i Ognjen Stojaković, dugogodišnji pomoćni trener u NBA ligi i jedan od ljudi koji najbliže sarađuju sa Nikolom Jokićem. Stojaković je pomoćnik Majkla Melouna u Denver Nagetsima i sa timom iz Kolorada je u prethodnoj sezoni osvojio NBA titulu. Sličnu ulogu je u Golden Stejt Voriorsima, tj.- u stručnom štabu Stiva Kera, imao legendarni Dejan Milojević.

Nažalost, proslavljeni srpski košarkaš i perspektivni košarkaški trener preminuo je nakon srčanog udara koji se dogodio tokom timske večere pred utakmciu protiv Jute u Solt Lejk sitiju. Dejan Milojević je prebačen u bolnicu, ali nije uspio da se oporavi. Danima su timovi, treneri i igrači u NBA ligi pokazivali poštovanje prema njemu, a Nikola Jokić to nastavlja da radi i nekoliko mjeseci nakon smrti.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC