• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić izašao pred novinare pa dokazao kakav je šampion: Htjeli da kuka i napadne Kajrija, evo šta je rekao

Luka Dončić je zaista čistokrvni šampion!

 Luka Dončić nakon  poraza u finalu NBA lige Izvor: YouTube/ House of Highlights

"Ništa, tužan sam jer smo izgubili i to je to", rekao je najkraće moguće Luka Dončić kada su ga poslije poraza u finalu NBA lige novinari pitali kako je i šta osjeća poslije poraza i kraja sezone. Sjajni Dončić je predvodio tim u svakom meču NBA finala, ali uglavnom nije imao podršku saigrača. Od samog početka serije igrao je povrijeđen, ali njemu to nije bitno. Smatra da je krivica što titulu nije osvojio najviše na njemu. 

"Nije bilo bitno koliko sam povrijeđen i da li sam povrijeđen. Bio sam na terenu, probao sam da igram, ali nisam uradio dovoljno", rekao je Dončić poslije još jednog dabl-dabla sa 28 poena i 11 asistencija u petom meču finala NBA lige. 

Tokom same sezone Dalas je napravio velike promjene, stigli su Danijel Gaford i Pi Džej Vošington i odmah se vidio boljitak u igri. Zato Luka osjeća da ima čemu da se nada naredne sezone. "Osjećam se sjajno, bili smo zajedno pet mjeseci i ponosan sam na svakog igrača koji je na terenu. Nismo pobijedili u finalu ali smo imali strašnu sezonu", istakao je Slovenac.

U svakom meču je Dalas ostao na malom broju poena, a razlog za to je sam rival. "Bili su jako fizički prisutni. Oni su sjajan tim i to su stvari koje rade. Dugo su zajedno, morali su da prođu kroz sve i moramo da gledamo ka njima i učimo."

Na kraju se zagrlio sa Kajrijem Irvingom Dončić i dok iskusnog pleja svi kritikuju zbog slabih igara u finalu lider Dalasa vjeruje u njega. "Samo da ostanemo zajedno. Sjajno je imati Kajrija u timu i moramo da se borimo zajedno naredne sezone i da vjerujemo", završio je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC