• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Dabović: Zbog Milice i Dragana sam tužna

Autor mondo.rs

Marina Maljković posle poraza od Ukrajine rekla da je odbrana bila slaba, dok je Ana Dabović poslednji meč kvalifikacija za Eurobasket igrala sa previše emocija.

 Ana Dabović Srbija Ukrajina Izvor: MN PRESS

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković ocenila je da je njena ekipa izgubila od Ukrajine u Nišu zato što nije igrala prepoznatljivu odbranu.

"Nema tu mnogo priče. Emocije su učinile svoje. Videli smo dve napadačke ekipe. Nismo igrali svoju prepoznatljivu odbranu, a mnogo puta sam govorila da bez toga ne možemo nikoga da pobedimo, a danas je bilo koš za koš. Kada pogledate ovde rezultat i statistiku i vidite da je pobedila ona napadačka ekipa koja je imala bolje procente", rekla je Maljkovićeva novinarima u Nišu.

Srbija je izgubila od Ukrajine 82:88, ali se, ipak, plasirala na Eurobasket.

 "Definitivno, bilo je mnogo emocija u ovom okupljanju ovog novembra. Bilo je i prošlog novembra, ali to nam je donelo dobar rezultat, pobedu protiv Nemačke i poraz protiv Ukrajine, ali pamtimo pobedu. Nadam se da će taj rezultat iz Pionira da nam pomogne, da će da nas obraduje ta sjajna utakmica. Naravno da sam nezadovoljna porazom. Nezadovoljni smo svi, nismo dali publici u Kraljevu i Nišu šta su zaslužili", rekla je Maljkovićeva.

"Iskreno hvala, osećamo se loše što nismo vratile pobedom. To je bila naša dužnost. Vidite kolika je bila motivacija, jer su one i pre ovoga bile na EP. Vidite svi koliki smo motiv svima. Da sačekamo 22.00 kada se završe sve utakmice da pričamo šta i kako dalje", rekla je Maljkovićeva.

Ana Dabović je takođe kazala da je prepuna emocija.

"Previše emocija u meni, posebno zato što je sestrina poslednja utakmica, kao i našeg predsednika Dragana Đilasa kao predsednika. Puna je bila dvorana u Nišu, ali smo završile porazom. Tužna sam, ali ponosna na naš narod što nas je ispratio kao šampione", rekla je Ana Dabović.

"Teško je kad nismo na okupu, ali definitivno je trebalo bolje da odigramo. Mogu da zahvalim publici što je došla da nas isprati. Nadam se da smo prošli jer bismo u suprotnom na loš način ušli u istoriju, kao prvak koji ne može da brani titulu", rekla je Ana Dabović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC