• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Slaba odbrana svih 40 minuta

Autor mondo.rs

Prvi utisci trenera Crvene zvezde posle poraza od Efesa u Istanbulu...

 Dejan Radonjić nakon poraza od Efesa Izvor: MN PRESS

/od reportera MONDA iz Istanbula/

Kako je Crvena zvezda igrala i kakve je probleme imala u meču 9. kola Evrolige protiv Efesa (100:79), pozitivno je da je ipak dugo odolevala domaćinu i sprečavala ga da obezbedi bodove mnogo pre isteka 40. minuta.

Međutim, pobeda je, prema rečima Dejana Radonjića, zasluženo pripala domaćinu.

"Čestitke Efesu na odličnoj igri i pobedi. Mi smo slabo igrali odbranu svih 40 minuta. Imali smo puno problema u tranzicionoj odbrani i skoku. Imali su veliki broj ofanzivnih skokova, na sve to su dobro šutirali, tako da je rezultat dugo bio dobar po nas, u odnosu na pomenute elemente", rekao je Zvezdin trener.

"Zaslužena pobeda Efesa u svakom slučaju, a mi se okrećemo novim duelima. Čeka nas Olimpija za neki dan, posle toga još 21 put nastupamo u Evroligi".

Pri svakom narednom podsećanju na ovu utakmicu, nezaobilazni detalji biće promašene trojke Branka Lazića za samo "minus dva" u 35. minutu.

"Da, imali smo napad, dva otvorena šuta, čak i skok, pa onda izgubljenu loptu, mogli smo da imamo i treći napad... Ali, ponavljam, ono što je utisak je da smo s obzirom na sve okolnosti i probleme u odbrani, uspevali da se vratimo i budemo u igri. Da smo iskoristili tu poziciju, možda bi bilo neizvesnije. Na kraju je razlika veća nego što je izgledalo da će biti", vajka se strateg crveno-belih.

Efes je potvrdio skupo plaćeni individualni kvalitet, koji ima u svom timu.

"Oni su svaki put uspevali da odgovore na momente u kojima smo se vraćali. Zasluženo su slavili", završio je Radonjić razgovor ispod tribina dvorane "Abdi Ipekči".

I Zvezda i Efes posle devet odigranih kola imaju skor 4-5. U 10. rundi u Beograd stiže Žalgiris, taj meč na programu je u petak, 2. decembra.

Crveno-beli se vraćaju iz Istanbula u petak pre podne, a u nedelju putuju za Ljubljanu, na duel sa Olimpijom u okviru 11. kola ABA lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC