• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znate li koliko košta ulaznica za Makabi - Zvezda?

Autor mondo.rs

Ukoliko se 19. januara nađete u Tel Avivu i poželite da odgledate meč Evrolige, neće vam biti prijatno kada vam budu saopštili cene ulaznica. Ako ih uopšte bude u slobodnoj prodaji...

Ukoliko se 19. januara naredne godine zateknete u Tel Avivu i poželite da odgledate evroligašku utakmicu između Makabija i Crvene zvezde pitanje je da li ćete uopšte uspeti da kupite ulaznicu.

Čak i da imate sreće da ostane nešto u slobodnoj prodaji na blagajnama "Menora Mitvačim" arene u najvećem izraelskom gradu, neće vam biti prijatno kada vam budu saopštili cene.

Naime, najjeftinija ulaznica za utakmicu žuto-plavih i crveno-belih iznosi 200 šekela, važi za "balkon", odnosno drugi nivo u dvorani i to deo iza koša. Koliko je 200 šekela? Prema današnjem kursu to je 49 evra.

Ova "startna" cena raste na 400 (98 evra), 500, 600 i 750 šekela kako se mesta pomeraju bliže bočnim delovima tribina i samom terenu, a VIP ulaznice koštaju 1.500 šekela, odnosno 367 evra.

Za jedan meč!



Inače, Makabi ima jednu od najvernijih grupa navijača u Evroligi, najveći deo dvorane kapaciteta 11.000 mesta popunjen je vlasnicima sezonskih ulaznica, a ono malo što ostane svake sezone čelnici Makabija papreno naplaćuju.

Poređenja radi, najjeftinija ulaznica za utakmicu Crvena zvezda – Žalgiris, koja će večeras biti odigrana u Dvorani "Aleksandar Nikolić", košta 1.300 dinara odnosno 10,5 evra, a kada su crveno-beli domaćini u "Kombank areni", cene su još niže, pa je tako najjeftinija karta za meč Crvena zvezda – Armani Milano koštala 500 dinara odnosno četiri evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC