• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trebinje domaćin košarkašima Srpske i Srbije

Autor mondo.ba

Jubilarni, 20. košarkaški sabor u kojem će snage odmjeriti reprezentacija Republike Srpske i selekcije Košarkaške lige Srbije biće održan 27. decembra u Trebinju, odlučio je Košarkaški savez Republike Srpske.

 Košarkaški sabor u Trebinju Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

  Prošle godine, ekipa KLS je slavila u Bijeljini rezultatom 108:99, a u ovoj godini će pored muških selekcija, meč odigrati i ženski timovi Srpske i KLS, prenio je "Glas Srpske".

Selektori RS još nisu određeni i poslat im je dopis da se izjasne da li žele da prihvate ponuđenu funkciju, o čemu će se oni izjasniti za nekoliko dana kada će poslati i šire spiskove igrača. Tek kada daju svoj pristanak, KS RS će objaviti njihova imena.

Planirano je da susret ženskih selekcija počne od 15 časova, a muških od 17, mada su termini podložni promjeni. Na poluvremenu druge utakmice biće održano takmičenje u zakucavanju i šutiranju trojki, dok će ujedno biti uručena priznanja najboljem košarkašu i košarkašici Republike Srpske za 2016. godinu.

Laskave titule prošle godine ponijeli su Saša Čađo i Njegoš Sikiraš.

Četiri dana prije sabora u Banjaluci će biti održana izborna Skupština Košarkaškog saveza Republike Srpske na kojoj će, osim čelnog čovjeka, biti izabran i novi izvršni odbor.

Aktuelnom rukovodstvu ističe četvorogodišnji mandat, a sadašnji predsjednik Boris Spasojević najavio je da će se ponovo kandidovati. Spasojević za sada nema protivnika, dok četiri područna košarkaška odbora RS imaju pravo da nominuju svog kandidata.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC