• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Neizvesno je ko će sutra igrati

Autor mondo.rs

Trener Zvezde i dalje ne zna na koje će igrače moći da računa u utakmici protiv ekipe FMP. "I dalje imamo problema na treninzima", objasnio je on.

 Radonjić: Neizvesno je ko će sutra igrati Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Poraz od Žalgirisa ostavljen je po strani, Crvena zvezda mts okrenuta je sledećem "jadranskom" izazovu - utakmici protiv gradskog rivala, ekipe FMP.

Branilac srpske i regionalne titule dočekuje ponedeljak i meč protiv "pantera" sa perfektnim skorom 11-0 i ulogom velikog favorita.

Upitan da kaže na koje igrače tima iz Železnika bi navijači Zvezde trebalo da obrate pažnju za sledeću sezonu, s obzirom na to da je u pitanju razvojni tim crveno-belih, Radonjić je rekao: "U ovom trenutku razmišljamo samo o sebi i onome što želimo u sutrašnjem meču. Ne bih ulazio u dublju analizu tih momenata (ko bi mogao da dođe u Zvezdu). Znamo za njihov potencijal i kvalitet, ali generalno utakmica zavisi od nas".

Trener Zvezde Dejan Radonjić govorio je o tom meču na nedeljnoj konferenciji za novinare u hali "Aleksandar Nikolić".

"Posle meča sa Žalgirisom nastavljamo takmičenje u ABA ligi. FMP je ekipa sastavljena od velikog broja mladih igrača, sa dva iskusna i dobra plejmejkera. Posle mečeva u Evroligi gotovo je uvek takva situacija da naše izdanje ne bude na maksimumu, tako da moramo imati dovoljno dobar pristup da ostvarimo ono što želimo. U ovom mesecu će svaka pobeda biti značajna i da želimo da u seriju koja nas čeka uđemo sa pobedom".

Zabrinutim tonom, šef struke crveno-belih rekao je da još ne zna na koje će igrače moći da računa u sutrašnjem meču.

"Neizvesno je u kom ćemo sastavu nastupiti. Bez obzira na to, ko god bude na terenu i u sastavu mora dati svoj doprinos u osvajanju novih bodova. Osim Luke Mitrovića koji je pod znakom pitanja, Rakićević uopšte nije u trenažnom procesu, imamo još nekoliko rovitih, tako da i na treninzima imamo problema, kao i pred Žalgiris. Videćemo do sutra... Gudurić je protiv Žalgirisa igrao pod temperaturuom, imao je na jutarnjem treningu i nadam se da neće biti negativnih pomaka. Bez obzira na to, trudićemo se da damo sve od sebe da osvojimo bodove. To nam je želja".

Precizirajući da Rakićević nije ozbiljno povređen i da se nada da će se uskoro priključiti saigračima, Radonjić se osvrnuo i na izuzetno težak raspored utakmica svog tima u decembru.

Podsetimo, crveno-beli će sledeću nedelju početi utakmicom protiv tima iz Železnika, pa će gostovati Fenerbahčeu, a sedmicu će završiti na gostovanju Budućnosti u Podgorici. Potom je očekuju evroligaške utakmice protiv Olimpijakosa u Atini, Reala u Beogradu, pa gostovanje MZT Skoplju. Do kraja decembra igraće i protiv Makabija, Cedevite u Zagrebu i CSKA kod kuće...

"Raspored je mnogo teži od toga, jer osim Reala i CSKA, tu su i Fener i Makabi, a na sve to imamo tri gostovanja u ABA ligi, Budućnost, MZT i Cedevitu. Raspored je takav - kakav je. Pričali smo i u prošloj fazi o rasporedu, pa smo rekli da ne može teže, a ovaj sada zahteva dodatnu analizu i lako je pričati o težini kada je ovaj mesec u pitanju. Ipak, biće i kasnije teško, ne samo sada. Ovo je samo jedan od perioda kada su teške utakmice u ABA ligi povezane sa teškim mečevima u Evroligi. Želeo bih da u tu seriju uđemo pobedom protiv FMP-a, pa ćemo se boriti protiv svih rivala, za koje znamo da su kvalitetni i teški", dodao je trener Zvezde.

REZULTATI 12. KOLA:

Igokea - Mornar 74:69

Krka - Partizan 70:82

Cedevita - Olimpija102:87

u nedjelju:

MZT Skoplje - Budućnost 17.00
Mega Leks - Cibona 19.00

u ponedjeljak:

Crvena zvezda mts - FMP Železnik 17.00

odigrano u petak:

Zadar - Karpoš Sokoli93:74

TABELA:Zvezda 11-0, Budućnost 10-1, Partizan 9-3, Cedevita 8-4, Cibona 7-4, Igokea 7-5, Krka 5-6, Zadar 5-7, Mega 4-7, Olimpija 3-8, FMP 3-8, MZT 3-8, Mornar 3-9, Karpoš 2-10.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC