• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mornar na debiju Šakote: Oni više ne smeju da dozvole kiks u ABA ligi...

Autor Beta

"Na nama je da pružimo maksimum, da se izmjerimo, da vidimo gdje smo i da probamo da otežamo posao Zvezdi koliko je to moguće i koliko nam dozvoli", rekao je Mihailo Pavićević.

 Trener KK Mornar Mihailo Pavićević  - Crvena zvezda ne smije da dozvoli kiks Izvor: MN PRESS

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da utakmica protiv Crvene zvezde dolazi u dosta nezgodnom trenutku, ali je dodao da će njegova ekipa probati da crveno-bijelima oteža posao koliko god je to moguće.

"Nismo u situaciji da prijetimo bilo kome, a kamoli Crvenoj zvezdi. O Ligi šampiona neću da trošim riječi, a u ABA ligi se, eto, držimo. Utakmica dolazi u dosta nezgodnom trenutku po nas, naša forma je daleko od željene, to je više nego evidentno", rekao je Pavićević.

Možda će vas zanimati


Košarkaši Mornara u ponedjeljak gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici osmog kola ABA lige, a to će ujedno biti i drugi debi za Dušana Šakotu, novog trenera tima sa Malog Kalemegdana.

Mornar poslije sedam odigranih kola ima četiri pobjede i tri poraza, kao i crveno-bijeli.

"Zvezda poslije pobjede protiv Žalgirisa, sigurno dolazi maksimalno motivisana, ali i pod opterećenjem jer ne sme više da dozvoli kiks u ABA ligi, a bilo ih je neočekivano mnogo. Ovo su prave utakmice, protiv najjačeg tima u ligi po imenima. Na nama je da pružimo maksimum, da se izmerimo, da vidimo gdje smo i da probamo da otežamo posao Zvezdi koliko je to moguće i koliko nam dozvoli", rekao je Pavićević.

"Zvezda je kvalitetan tim koji ove godine ima dosta problema. Međutim, njihove ambicije su najviše. Znamo da nas čeka izuzetno teška utakmica. Imali su neke neplanirane poraze u ABA ligi koje treba da nadoknade i nastojaće da u tu nadoknadu krenu od nas", rekao je Milko Bjelica, bivši igrač Zvezde, sada Mornara.

On je istakao i da je činjenica je Mornar u ovom trenutku ekipa bez karaktera.

"Teško je kad trener mora to da kaže, ali je tako. Jednostavno, mi smo sad jedna grupa igrača koju pokušavam da spojim da igraju zajedno. Vrlo teško ide, kao nikad do sada. Ako nas ne ubijede da mogu da igraju zajedno, zna se šta slijedi. Najveća pohvala igraču, bez obzira na rezultat, jeste kad mu čestitam i kažem da je dao sve od sebe. Nisam siguran da moji igrači na svakoj utakmici daju sve od sebe", rekao je Pavićević.


Utakmica Mornar - Zvezda igra se u ponedjeljak od 18.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".


Pročitajte i ovo




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC