• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Evroliga priznala da je Fener oštećen u Atini!

Autor mondo.rs

Nando de Kolo bio je fauliran u finišu meča Panatinaikos - Fenerbahče, a sudije to nisu svirale, čime su turskom timu uskratile mogućnost da eventualno izbori produžetak

 I-Evroliga-priznala-da-je-Fenerbahce-ostecen-na-mecu-protiv-Panatinaikos Izvor: MN PRESS

Fenerbahče je trebalo da dobije priliku da izbori produžetak u Atini u meču 14. kola Evrolige, jer Nando de Kolo jeste fauliran u finišu meča u šutu za tri poena.

Možda će vas zanimati

Upravo to navela je Evroliga u saopštenju posle duela Panatinaikosa i Fenerbahčea, koji su atinski "zeleni" rešili u svoju korist rezultatom 81:78.

"U poslednjoj četvrtini meča, 3,3 sekunde pre kraja, Nando de Kolo je uhvatio živu loptu na terenu i posle driblinga šutirao je trojku ka košu Panatinaikosa u trenutku kada je na satu stajalo 0,4 sekunde do kraja. Dok je bio u šutu Tajris Rajs je ostvario nedozovoljen kontakt desnom rukom ka zglobu De Koloa. To je trebalo da bude okarakterisano kao faul Tajrisa Rajsa, čime bi se De Kolou dodelila tri slobodna bacanja", navodi se u saopštenju Evrolige.



Nando de Kolo je odmah nakon poslednjeg šuta signalizirao da je bio fauliran, ali sudijska trojka (Huan Karlos Garsija, Fernando Roka i Tomislav Hordov) nije stekla takav utisak, pa Francuz nije dobio priliku da izvede slobodna bacanja.

Feneru je to bio deveti poraz ove sezone, uz pet pobeda, dok PAO ima skor 9-5 i trenutno je na petom mestu tabele Evrolige.

PAO - Fener 81:78
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC