• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavićević: Nažalost, ne svojom krivicom se borimo za plej-of

Autori mondo.rs Autori Pavle Knežević

Razvoj situacije je takav da Mornar teorijski može da se bori za plej-of, što njegov trener "najviše mrzi"

 Kosarka-Mihailo-Pavicevic-Mornar-ni-kriv-ni-duzan-se-bori-za-plej-of-ABA-liga Izvor: MN PRESS

Trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je da se njegov tim "ne svojom krivicom" našao u konkurenciji za plej-of, ali je istakao da mu se to ne sviđa. Ipak, uprkos večerašnjem porazu od Partizana nada se da će moći da se bori za jedno od prva četiri mjesta.

"Partizan ima najkonstantniju igru i da bi se dobio mora se igrati 40 minuta u jakom tempu, a mora se biti i jako koncentrisan. Očigledno da smo to prvo poluvrijeme odigrali jako loše, katastrofalno. Novogodišnji odmor je izgleda odradio svoje, produžili su ga i tokom prvog poluvremena. Nismo bili prisutni, dozvolili smo protivniku da stekne veliku prednost. Probali smo da se vratimo, prišli na osam, ali to je bilo sve. Nije bilo ni snage, ni energije da napravimo totalni preokret", rekao je Pavićević.

Možda će vas zanimati

Mornar je ostao na sedam pobjeda i nalazi se na šestom mjestu, dok je ispred FMP sa utakmicom manje, ali i Primorska, koja je večeras izgubila od Budućnosti. Crvena zvezda je uslovno kažnjena porazom 20:0 protiv Budućnosti, ali i oduzimanjem boda, tako da bi sada trebalo da bude iza Mornara. 

Kako sad Pavićević vidi tu situaciju? Zaostaje samo jednu pobjedu za Primorskom, a opet previše je pobjeda da bi se pričalo o borbi za opstanak (sve to, naravno, pod uslovom da Predsjedništvo potvrdi kaznu Zvezdi)...

"Nažalost, ne svojom krivicom, dolazimo u situaciju da se borimo za plej-of, a kao trener to najviše mrzim. Više volim da ekipa pobjedama zasluži borbu za plej-of. Na pobjedu protiv Partizana ne možeš da računaš, iako bi nam dobro došla jedna velika, ali smo protiv Igokee napravili korak unazad", počeo je Pavićević.

"E sad, razvojem situacije koja nikome nije ni draga, desilo se što se desilo i eventualnim gubljenjem tih bodova, Zvezda bi zajedno sa nama i FMP-om bila u istoj situaciji. Borićemo se do kraja. Nadam se da ćemo u periodu koji je pred nama igrati daleko bolje i vjerujem da će utakmica u Baru protiv Zvezde odlučivati o tom eventualnom putniku. U stvari, priželjkujem, ali na osnovu igara koje pružamo - nije realno. Nadam se da ćemo dići igru", rekao je Pavićević.

Džejkob Pulen je večeras bio najefikasniji u Mornaru sa 19 poena, ali uz slab šut iz igre i čak sedam izgubljenih lopti. Da li je Pavićević očekivao možda više od njega?

"Iskreno, očekivao sam od svih pojačanja više, pa i od njega. On odrađuje svoj dio posla, ali ima neki problem. Vidjeli ste da je prespavao to prvo poluvrijeme, da bi eventualno u drugom nešto uradio. Kažem, uvijek mislim da igrači mogu bolje. Nadam se da će svi zaigrati bolje i da ćemo se boriti za plej-of", zaključio je Pavićević.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC