• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajićev apel upravi Igokee: Dovedite mi igrače, ne moraju biti skupi!

Autor mondo.ba

Nakon poraza od Crvene zvezde u Laktašima, trener Igokee Dragan Bajić govorio je o neophodnosti "svježe krvi" u njegovom timu, posebno nakon povrede plejmejkera Darka Talića.

 Igokea - Zvezda 79:94 , izjava Dragan Bajić Izvor: MONDO/Goran Arbutina

"Igosi" u ponedjeljak uveče nisu imali nikakve šanse protiv raspoloženih izabranika Dragana Šakote, koji su upisali novu sigurnu pobjedu i vratili se na treće mjesto na tabeli ABA lige - 79:94 (17:22, 20:26, 17:21, 25:25).

"Najprije da čestitam Zvezdi i više nego zasluženoj pobjedi. Kontrolisali su rezultat od samog starta pa do kraja. Što se tiče same utakmice, ne znam šta se desilo na otvaranju, vidio se neki grč i u tom grču dosta je bilo pada koncentracije. Na tri-četiri otvorena šuta, nismo ispoštovali to što smo dogovorili, nismo preuzeli pogotovo Berona, a znamo kakav je šuter, pogodio je i on a potom i Panter. Iz početničkih grešaka smo primili neke trojke, pa se Zvezda odvojila na dvocifrenu prednost. Pokušavali smo da sustignemo, ali bilo je jako teško. U tom stizanju smo potrošili dosta energije, pa uz suženu rotaciju, bilo je nemoguće", rekao je Bajić poslije dvoboja u Laktašima.

Možda će vas zanimati

Nakon lošeg početka Igokee, crveno-bijeli su rutinski održavali razliku i stigli do ubjedljivog trijumfa.

"U ostatku utakmice, Zvezda je nas znalački kažnjavala tamo gdje smo najtanji, a to je unutrašnja pozicija. Oni imaju trojicu visokih i dobrih igrača, a ja samo Đorđa Gagića. Probali smo sa Savom Lešićem i Daliborom Ilićem, koliko smo mogli zbog njihove bolesti, ali bilo je jako teško".

Bajiću imponuje što je Zvezda u Laktašima igrala "punim gasom"...

"Ono što možemo da primjetimo i da je Zvezda jako ozbiljno ušla u ovaj meč, da nas je ozbiljno shvatila, što mene kao trenera raduje jer su pokazali respekt. Naravno i zbog četiri naše vezane pobjede u proteklom periodu. Problem visokih igrača je bio još u defanzivnom skoku, pa njihova velika širina, mislim da je Zvezdina klupa dala 60 poena. Nas je pokosio virus, igrali smo koliko smo mogli. Istina nama je do cilja ostalo malo, ali samo jakim treninzima se možemo vratiti u formu u kojoj smo bili u proteklih mjesec dana kada smo upisali četiri pobjede".

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Borbeni plej "igosa" Darko Talić se povrijedio u finišu treće četvrtine kada je nezgodno stao na nogu Đorđa Gagića, pa je morao da napusti parket.

"Ne znam koji je stepen njegove povrede, nadam se da nije ništa strašno. Ali, ono što stalno ističem kod naše uprave je da su nam potrebni igrači. Nije bitno da li su skupi, mogu biti jeftini, oni koji žele dokazivanje, upravo zbog ovakvih situacija jer igramo na dva fronta. Probaćemo u narednom periodu da se konsolidujemo, da ozdravimo i budemo u trenažnom procesu jer već u petak putujemo u Trebinje na susret sa Leotarom u šampionatu BiH", podvukao je trener "igosa".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC