• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Samo jedna reč - HEMIJA!

Autori mondo.rs Autori Pavle Knežević

Važno je da je tim pobedio, a trener Partizana je istakao sa koje tri stvari je ostvarena pobeda

 Andrea Trinkijeri izjava poslije Partizan - Darušafaka Izvor: MN PRESS

Bilo je propusta, pogotovo u odbrani, Partizan mora da radi na tome, ali Andrea Trinkijeri večeras želi samo da razmišlja o važnoj pobedi nad Darušafakom.

"Znali smo da je ovo velika utakmica i ako postoji jedna reč da se ona opiše, onda je to: hemija", rekao je Trinkijeri.

Možda će vas zanimati

Partizan je večeras bio odličan u pobedi nad Darušafakom. Utakmica se igrala u prepunom i vatrenom Pioniru, starom domu crno-belih, što je dalo rezultate.

"Sjajna hemija sa ovom halom i našim navijačima. Nismo igrali savršenu utakmicu, teško je igrati savršeno kada morate da dobijete. Ali, bio je savršen pogušaj, igrali smo 38 minuta neverovatne odbrane. Bili smo intenzivni, enerdgetični, ali kada igrate sa ovakvom energijom i hemijom u hali, ne možete da izgubite utakmicu", rekao je Trinkijeri.

Crno-belima je ovo možda bila i ključna utakmica za ulazak u plej-of i veliki ispit za tim. Može se slobodno reći da je ispit položen. Da li je bilo lakše igrati u ovakvoj atmosferi? Trener kaže "ne, ali je bilo lepše".

"Mnogo je lepše igrati uz ovakvu atmosferu. Možda ću sutra malo da razmislim o napadu. Ja sam tražio tri stvari: skok, odbranu i ničije lopte. Te tri stvari sam dobio i dobijena je utakmica. Možemo pričati o napadu, ali to je posao za sutra, moj posao. Večeras moramo samo da gledamo da je ekipa napravila vrhunski posao, moramo biti bolji u napadu", rekao je trener.

Ako bi baš morao da se nađe neki loš detalj, to je onda za trenera finiš meča.

"Ako baš moramo da budemo pedantni, imate li tu reč?...Dakle, nismo u poslednja tri i po – četiri minuta igrali kako treba da se igraju ovakve utakmice. Opustili smo se i to je mala mana. Izašle su naše mane. Uspeli smo da stavimo rezultat i ekipu ispred svega, a u poslednja četiri minuta možemo biti bolji. Ali, sutra ćemo gledati svaku nijansu i detalj", rekao je trener.

Novinare je zanimalo i zašto Rašon Tomas nije igrao više, ali je trener odgovorio u svom stilu, tačnije ponovio je ono što uvek priča: "Večeras su nam trebali malo drugačiji igrači".

Partizan je večeras igrao odličnu odbranu, ali se jeste previše promašivao. Pogotovo su Stefan Birčević i Rade Zagorac promašivali, ali su bili sjajni u odbrani, dok je Uroš Trifunović ponovo imao nastup koji je mnogo zreliji nego što ima godina.

"Da, cela ekipa je vrhunski odigrala odbranu. Rade i Birča su pokrili ključne igrače i to je bilo jako, jako dobro. Uroš je bio fantastičan u prvom poluvremenu jer je vrlo pomogao ekipi kada je Rade malo ušao u rupu. Svaki igrač želi da igra ovakvu utakmicu i kad ne počne kako treba, imaš ekstra pritisak. U drugom mi se nije dovoljno dopao, ali mislim da će on biti dobar igrač. Njemu fali samo malo strpljenja", rekao je Andrea Trinkijeri.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC