• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Životna drama Barbose: On i žena dobili korona virus dan pred rođenje bebe!

Autor Milutin Vujičić

Srećom, svi su zdravi...

 Leandro-Barbosa-korona-virus-pozitivna-i-njegova-trudna-zena Izvor: MN PRESS

Čuveni brazilski košarkaš Leandro Barbosa i sa 37 godina igra košarku u domovini, a 21. marta saznao je vijest koje se svi plaše posljednjih mjeseci - bio je pozitivan na korona virus.

Nije se Leandrinjo u tom trenutku zabrinuo previše za svoje zdravlje već za suprugu Talitu Roku, koja je takođe dobila isti rezultat testa, a sve dok je bila u 38. nedjelji trudnoće, zbog čega je u dogovoru sa ljekarima odlučila da se što prije porodi.

Možda će vas zanimati

Barbosa je za "Njujork Tajms" ispričao da je rođenje svoje kćerke Isabele Roke pratio putem aplikacije, uplašen za zdravlje supruge i bebe...

"Nisam znao šta da radim", kazao je Barbosa.

"Sve što sam radio je da sam pričao na telefon i govorio joj da misli na bebu. Saznali smo onda da beba nema korona virus. Hvala Bogu!".

Barbosa je "preležao" korona virus sa ne tako strašnim simptomima, kao i njegova supruga, pa se na kraju sve završilo dobro po njegovu porodicu koja se uplašila za zdravlje u vrijeme kada je trebalo da budu najradosniji.

Inače, Brazil ima više od 70.000 zaraženih korona virusom i oko 4.500 preminulih od posljedica ove infekcije, međutim mnogi smatraju da su ove brojke i veće.

Razlog je mali broj testiranja u Brazilu, a od ranije je poznato da se virus sada "preliva" na južnu hemisferu za koju se može reći da ima znatno slabije zdravstvene sisteme od evropskih.

Barbosa je inače profesionalnu karijeru počeo još 1999. godine u Palmeirasu, da bi u NBA stigao 2003. godine kao 28. pik. Izabrao ga je Finiks, čiji dres je nosio sedam sezona, igrao je još i za Boston, Indijanu i Toronto, a najveći uspjeh ostvario je sa Golden Stejtom kada je bio šampion 2015. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC