• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Srbije najavljuje veliku borbu protiv Hrvatske!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srbija može do prvog mjesta u grupi.

 Evropsko prvenstvo Srbija - Hrvatska za prvo mjesto u grupi Ljubomir Obradović Izvor: MN PRESS

Karantin, izolacija, zaključavanje po hotelskim sobama, bez treninga, bez prave pripreme za utakmicu... Protiv Holandije je moglo na svježinu, protiv Mađarske nije.

Srbija je poražena u drugom kolu grupne faze, ali to nije preveliki problem. Svjestan je toga i Ljubomir Obradović, selektor srpskih rukometašica.

Možda će vas zanimati

 Umor je savladao srpske reprezentativke. Za više nisu imale snage. Mađarska je pobijedila 38:26, a Obradoviću je sve bilo drugačije.

''Totalno je bilo drugačije sve u odnosu na utakmicu sa Holandijom. Pričali smo o tome da je vrlo teško oporaviti se od sinoćne utakmice, da igramo odmah danas. Dok smo završili sa konferencijom, kasnije večerom, bilo je malo vremena za odmor. Nije bilo svježine i koncentracije. Realan rezultat je poraz. Rezultat je previsok. Izdržaćemo, bitno je da je bila Mađarska, jer ako gledamo rasplet u grupi, Holandija bi trebalo da tuče Mađarsku'', istakao je selektor.

Poraz od Mađarske nije Srbiju udaljio od prvog mjesta u grupi i maksimalnog broja bodova. Zapravo, računica je jasna.

''Moramo da se osvježimo, imamo dva dana, igramo u utorak u 18 časova. Da vratimo svježinu, želju, volju i da pobjedom nad Hrvatskom uđemo možda i sa maksimalnim brojem bodova. Rezultat je previsok, ali znate da smo priključili dvije djevojke iz karantina, pružili smo šansu Trifunović u napadu da odmorimo Stoiljković, bila je Radojević na lijevom krilu da odmorimo Radosavljević, pustili smo Lavko koja je bila 11 dana u izolaciji. Ima dosta nekih stvari o kojima sam vodio računa, naravno i o rezultatu, da me neko ne shvati pogrešno. Ali, kada sam video rezultat, pokušao sam da razigram i ostale igračice, trebaće nam u nastavku takmičenja'', rekao je Obradović.

Duel sa Hrvatskom na programu je u utorak.

''Imaćemo i trening, pogledati dvije utakmice Hrvatske, vidjeti da li će nastaviti sa 3-2-1, kao što su odlično odigrale protiv Mađarica. Prijaće nam da uđemo u ritam utakmica, dan odmora, utakmica. Iskompletirali smo se, idemo dalje'', dodao je srpski selektor.

(mondo.rs)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC