• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Borca m:tel potvrdio: Vlada Republike Srpske uplatila milion KM!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Rukometnog kluba Borac m:tel Saša Kondić potvrdio je da su crveno-plavi od Vlade Republike Srpske dobili milion konvertibilnih maraka u okviru plana i projekta na početku sezone koji je vezan za tzv. evropski Borac.

 Saša Kondić: Vlada RS uplatila milion Km za RK Borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Na predstavljanju istinske rukometne legende Veselina Vujovića, koji je imenovan za novog trenera Banjalučana, prvi čovjek crveno-plavih Saša Kondić potvrdno je odgovorio na pitanje novinara o isplaćivanju miliona KM od strane Vlade RS.

Možda će vas zanimati

"Klub je u skladu sa programom koji je dostavio Vladi Republike Srpske, odnosno aplicirao za ta sredstva, realizovali smo sve u skladu s našim planom i programom. Trenutno su izmirena sva dugovanja prema igračima, prispjela je plata decembarska, koja ide na naplatu 20. januara. Ostatak od tih sredstava pripremamo za dalja takmičenja, za prvenstvo, Kup, EHF Evropski kup, a u tom trenutku u planu je bila i SEHA liga. Svakako ćemo po završetku sezone, odnosno imamo i obavezu, da Vladi RS dostavimo izvještaj, a vjerovatno će taj izvještaj biti dostavljen i medijima. Uglavnom, sve što smo se obavezali u tom planu je realizovano, smatrali smo da Borac zaslužuje da ima evropski status. Sama činjenica da je legendarni Vuja s nama, pokazuje i ambicije uprave. Ovo je iskorak za Borac s ciljem da se vratimo na staze stare slave u Evropi. To je naša ambicija od početka, a i ovo sad je dokaz, da smo se domaćinski odnosili prema klubu i nadam se da ćemo i po isteku pet mjeseci, sjesti i vidjeti šta i kako dalje", rekao je Kondić još jednom potvrdivši da je novac isplaćen klubu.

Na kraju se zahvalio Vladi RS i predsjedavajućem predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

"Iskoristio bih priliku da se zahvalim Vladi Republike Srpske i gospodinu Dodiku, koji su nam pomogli u realizaciji obećanih sredstava kada smo pravili plan i budžet za ovu sezonu. To je uostalom i pomoglo u realizaciji naših pregovora sa g. Vujovićem", dodao je prvi čovjek crveno-plavih.

Možda će vas zanimati

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Selak

Zahvaljujes se Dodiku a izbore si radio protiv njega

Čova buraz

A sad da vam ja odgovorim na ove vaše maliciozne komentare iz Doboja... Nabijali ste gol razliku na srpskim klubovima, tipa, da ste dobili raspadnutu Lokomotivu 20 razlike, a Borac ih je ispoštovao i igrao sa pola gasa i sa omladincima, kako i dolikuje u sportu.... I sad ste na konto te gol razlike slučajno prvi, a vidjelo se koliko ste loši u derbiju u BL, kad je i vas Velikan pregazio sa pola gasa, kao plitak potok.... Prema tome Dobojlije samo jedan komentar.... PSSST..... TIŠINA....

SLOGA

@Čova buraz Mislis nabijali razliku kao onomad kosigu za koji je igrao vas direktor brankovic pa sloga na kraju osvojila kup RS

Milioneri

Od 2013. do 2020. godine 5 titula BiH, RK Borac mtel, 5 KUP BiH, 3 KUP RS, vratili milione duga, svake godine se igra Evropa. Za taj isti period, RK SLOGA preregistrovali klub u MRK SLOGA da izbjegnu placanje igracima i dobavljacima, izgubili preko 10 poslovnih prostora, izgubili organizaciju Turnir šampiona i uzeli jednu jesenju titulu.

Mladen bojDo

@Milioneri Jeste, ali isto tako jikada od vlade RS nisu dobili ne milionneko ni 50 000 maraka a o dvorani koju je Dodik obecao da ne pricamo.Gradi se a za to vrijeme djeca pohadjaju fizicko vaspitanje u ucionicama.Tako da je jedna titula prvaka BIH neznam tacno kada mislim 2012 godine i jedna jesenja titula ove god sasvim dobri u srazmjeru sa novcem koji dobijaju.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC