• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prozivao Đokovića, a slučajno priznao da je BOLJI od Rodžera!

Zaneo se dok je pričao Marko Rose i tako priznao da je Novak bolji od Federera, iako to ne misli.

 mark rose proziva novaka đokovića Izvor: Profimedia

Bivši švajcarski teniser Mark Rose jedan je od najvećih "hejtera" Novaka Đokovića, a to najvjerovatnije proizilazi iz činjenice da je u odličnim odnosima sa njegovim rivalom Rodžerom Federerom.

Znao je Rose, bivši olimpijski šampion, da žestoko "pecne" Đokovića čije mečeve redovno prati, a posebno je uživao u njegovom porazu u finalu US Opena. Mogao je Srbin u susretu sa Danilom Medvedevim da dođe do 21. grend slema i tako prestigne Federera, ali se to ipak nije desilo. Za sada...

Nije bio Đoković u tom meču na svom nivou, pa je Medvedev ubjedljivo slavio 3:0, a iz intervjua Rosea za švajcarski "RTS" može da se vidi koliko je uživao u tome.

"Vidjeti ga tako da se slomi nije bilo iznenađenje za mene", kazao je Rose.

"Oduvijek govorim da je Novak sam sebi najveći protivnik", dodao je još Švajcarac i ne primjetivši da je time "poklopio" i svog prijatelja Federera, koji očigledno tako nije najveći izazov Srbinu.

Znao je već da se izvuče tako što će biti agresivan, a ne previše nervozan. Nije to mogao u finalu, nikad se ne sapletete na pretposljednjem koraku, nego ultimativnom - finalnom. Jednostavno je tako, pa i za njega", zaključio je bivši teniser, a sada komentator.

Mnogi su se pitali da li će Đoković uopšte igrati više ove godine, ali je najavio da ga očekujemo u Parizu, Torinu i naravno u dresu reprezentacije, a cilj je da dođe do šestog trofeja "završnog mastersa".

"Znam da to cilja, ali da li je to dovoljna motivacija poslije neuspjeha u Njujorku? I u kakvoj će formi biti?", zapitao se.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC