• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković jedva čeka polufinale i Zvereva: Novak podiže formu za subotu

Autor Haris Krhalić

Protiv njemačkog tenisera igraće za plasman u finale turnira čiji mu trofej treba da stigne Federera.

 đokovič izjava zavrsni masters Izvor: Profimedia

Najbolji teniser sveta stigao je do polufinala uz maksimalan učinak, sa tri pobjede u grupnoj fazi. Tamo ga čeka Saša Zverev, a Novak Đoković se potrudio da prije tog susreta ne provede na terenu ni minut više nego što je potrebno!

Britancu Kameronu Noriju dao je samo tri gema (6:2, 6:1), a nakon meča govorio je o tome kako kroz turnir podiže formu. Zato jedva čeka polufinalni okršaj protiv Nijemca.

Možda će vas zanimati

 "Jako sam zadovoljan, pogotovo servisima. Dobro je što sam danas maksimalno odradio posao, iako meč nije imao rezutatski značaj. Probao sam da ne razmišljam o polufinalu. Nije lako igrati nakon što znate da ste prošli, protivnika, raspored za sutra. Probao sam da budem profesionalac, da poštujem protivnika i publiku. Analizirao sam Kamerona i odigrao sam kako treba", zaključio je Novak.

Đoković je zadovoljan kako kroz turnir podiže formu, baš pred ključne mečeve za trofej!

"Mislim da igram sve bolje i bolje. Danas je kvalitet meča bio izvanredan, iskoristio sam svaku priliku. Sljede mi najbitniji mečevi, Saša igra dobro. Radujem se polufinalu protiv Zvereva. Biće teško jer ima dobre servise, moraću da budem mentalno spreman na to. Vjerovatno ima najbolji servis među teniserima u svjetskom vrhu. Uslovi su jako brzi, servis i ritern su veoma bitni. Uvijek je protiv njega i fizička i mentalna borba. Nadam se da ču odigrati dobro.

Publika u Torinu podržava novaka, a stiče se utisak da se on nakon svakog meča ispriča sa gledaocima koji su na tribinama.

"Uvijek kažem da mi je Italija drugi dom, dolazio sam ovdje kao dječak, prije više od 20 godina. Pričam italijanski i to mi pomaže da se konektujem sa publikom. Veoma mi je drago što se uspjevam u tome", rekao je Novak.

Plan pred sutrašnje polufinale protiv Saše Zvereva bio je jasan.

"Htio sam da provedem što manje vremena na terenu. Sve što sam zamislio sam ostvario. Nisam potrošio mnogo energije pred sutrašnji meč. Osećam se dobro, igram dobro i nadam se najboljem", zaključio je Đoković koji ide ka 6. tituli na Završnom mastersu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC