• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka brani direktor Fajzera: Objasnio zašto je važno što je preležao virus - "Ja sam navijač Đokovića, ali..."

Autor Haris Krhalić

Izgleda da je još jedan stručnjak poručio Australijancima da li je Đoković prijetnja po njihov zdravstveni sistem ili nije...

 Direktor Fajzera podržao Đokovića Izvor: Youtube/printscreen/Bloomberg Markets and Finance/Profimedia

Još jedan buran dan u Australiji je za nama! Novak Đoković je i dalje glavna tema, pošto je zbog njega bio odlagan žrijeb za Australijan open, da bi ministar za imigracije Aleks Houk odložio odluku o njegovoj mogućoj deportaciji.

Otkriven je navodni plan da se Novaku ukine viza u petak, kako bi imao što manje vremena da se brani na sudu pred početak turnira, a poslije Svjetske zdravstvene organizacije, u Đokovićevu odbranu je stao i direktor Fajzera!

Novaka su u petak napadali i Martina Navratilova- koja je usput vrijeđala srpske navijače - i Stefanos Cicipas, dok je i hrvatska javnost u anketi pokazala da ne podržava Srbina.

No, Albert Burla, direktor kompanije Fajzer, koja proizvodi vakcine protiv korona virusa, govorio je o situaciji u kojoj se Đoković nalazi.

On je u razgovoru za "Bloomberg Markets and Finance" otkrio da je veliki fan Đokovića i potom objasnio zbog čega je u cijeloj priči važno to što je srpski teniser nedavno preležao korona virus.

"Kao prvo, ja sam veliki navijač Novaka Đokovića, ali ne mogu nikako da uđem sada u to da li je on imao potrebnu dokumentaciju za ulazak u Australiju ili ne. To je nešto što je između njega i vlasti, kao i ljekara", počeo je Burla.

"Smatram da je preležan virus vid zaštite od infekcije, ne samo u ovom slučaju nego generalno. I to na neko određeno vrijeme. U mnogim zemljama širom Evrope sertifikat vam je validan šest mjeseci od posljednje doze vakcine, a u slučaju preležanog virusa samo tri meseca nakon pozitivnog testa. Dakle, zaštita koju dobijate nakon prirodno preležanog virusa ne traje toliko kao posle vakcine. To je ono što sam ja rekao i o čemu mogu da govorim", rekao je Burla o tom slučaju.

Evo kako je Đoković trenirao u Melburnu ovog četvrtka:

Direktor Fajzera o Đokoviću i vakcini
Izvor: YouTube/Bloomberg Markets and Finance/Printscreen

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC