• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vimbldon potvrdio promjenu - Britanci ukinuli pravilo: Đoković ide po titulu!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković je saznao dobru vijest pred treći grend slem sezone. Moći će da učestvuje na turniru bez ikakvih restrikcija.

 Novak Đoković ide na Vimbldon Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Na početku sezone je Novak Šoković deportovan iz Melburna jer se nije vakcinisao. Politika se tada umiješala u sport i prvi reket svijeta nije mogao da se takmiči na Australijan openu. Stvari su se od tada dosta promijenile.

Iz Velike Britanije stižu informacije koje kažu da na Vimbldonu neće biti potrebe za bilo kakvim kovid mjerama. Igrači će moći da učestvuju na trećem grend slemu u sezoni bez obzira na to da li su se vakcinisali ili ne.

Vijest je potvrđena od strane organizatora, što će svakako obradovati Novaka koji je javno priznao da se nije vakcinisao protiv korone.

"Vimbldon je potvrdio da igračima neće biti potrebna potvrda o kovid vakcinaciji da bi se takmičili. Takođe, neće biti nikakvih restrikcija zbog korone", navode britanski mediji.

Ipak, ono o čemu se mnogo više priča u posljednje vrijeme kada je Vimbldon u pitanju jeste sporna odluka koja je donijeta. Ruski i bjeloruski teniseri imaju zabranu učešća na ovom takmičenju, o tome razmatra navodno i Rolan Garos, dok su ATP i WTA spremni da im žestoko odgovore na to.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC