• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak Đoković u polufinalu mastersa u Madridu
 Novak Đoković u polufinalu mastersa u Madridu

Ovo je pravi Novak Đoković! Rafa Nadal je vidio šta ga čeka - Srbin je opet onaj stari!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Novak Đoković pobijedio Huberta Hurkača i plasirao se u polufinale turnira u Madridu. Tamo će dočekati Rafaela Nadala ili Karlosa Alkaraza. Nole je i u ovom meču podigao formu u odnosu na prošli!

 Novak Đoković u polufinalu mastersa u Madridu Izvor: Profimedia

Novak Đoković je rutinski pobijedio Huberta Hurkača i ušao u polufinale Madrida za samo sat i 20 minuta igre! Rezultat je bio 2:0 u setovima (6:3, 6:4) i nagovijestio je da Nole čeka nastavak borbe za titulu potpuno spreman. U polufinalu će u svakom slučaju učestvovati u spektaklu, jer će tamo dočekati Rafaela Nadala ili Karlosa Alkaraza, koji svoj međusobni meč igraju kasnije tokom dana.

U duelu protiv Poljaka, Novak je imao punu kontrolu od prvog, do posljednjeg gema i ako je za prošli meč (protiv Gaela Monfisa) rekao da mu je bio najbolji u sezoni, onda će sada morati da konstatuje da je napravio dodatni iskorak. Španska publika vidjela je dominantnog "Broja jedan", koji očigledno uspijeva u namjeri da bude na vrhuncu forme kada bude najpotrebnije - na Rolan Garosu, koji počinje 22. maja.

Konstantno dobrim servisima, Srbin nije dozvolio izazivaču da ga uzgrozi, a uz česte promjene ritma i brojne greške Poljaka, Đoković je uspio da odigra cijeli meč bez brejk-lopte protivnika. I to govori o tome kako je izgledalo prvo četvrtfinale turnira u Madridu.

Pratite današnji duel klikom na "Razvoj događaja".

Pročitajte i ovo

15:33

Gotovo je! Novak je pobedio Hurkača 6:3, 6:4!

Đoković je ušao u polufinale za sat i 20 minuta tenisa i u borbi za finale čekaju ga Rafael Nadal ili Karlos Alkaraz! Biće to spektakl u "Magičnoj kutiji" i jedno je sigurno - Novak je opet na svom nivou.

Izvor: Profimedia

15:23

Đoković na gem od pobede!

Novak vodi 5:3 u drugom setu!

Prvi put je pokazao znakove nervoze jer nije uspeo da završi gem brzo kako je planirao, ali daleko od toga da je imao velikih problema da primora Poljaka da servira za ostanak u meču.

15:18
Izvor: Profimedia

15:13

Brejk!

Novak je preuzeo kontrolu i u drugom setu - vodi 3:2! U petom gemu je iskoristio drugu brejk-loptu i poveo protiv Poljaka. Već je napisano, ali Đoković se zaista oseća sjajno na terenu u Madridu.

Izvor: Profimedia

15:02

Hurkač vodi na početku drugog seta

Poljak je konkretnije počeo drugi set i sačuvao je oba svoja servis-gema, za vođstvo 2:1. Novak i dalje deluje mirno i u potpunom fokusu. U četvrtom gemu će servirati na strani na kojoj mu neće smetati sunce.

Izvor: Profimedia

14:47

Novak osvaja prvi set!

Četvrti as na meču doneo je Đokoviću dve set-lopte i to je bila prevelika šansa za Noleta kada je u ovakvom ritmu kao danas. Prvi set je osvojio za 34 minuta, uz zaista dominantan nastup, koji hrabri sve njegove navijače.

Izvor: Profimedia

14:39

Novak na gem od osvajanja seta!

Dva asa i dva forhend-vinera i 5:2 za Srbina u prvom setu. Tako igra najbolji teniser na svetu.

14:36

Đoković u razgovoru sa sudijom

Poljak je osvojio svoj prvi servis-gem (1:3), ali to ne remeti Novaku fokus i plan, pa je na svoj servis vratio mirnu prednost - 4:1.

Na pauzi, sudija Mohaed Lajani je popričao sa Đokovićem i u razgovoru mu sugerisao da bude malo brži prilikom servisa. "Samo malo ubrzaj i neće biti opomene", rekao je arbitar Novaku, a Srbin je klimnuo glavom.

Izvor: Profimedia

14:23

Novak poveo 3:0 u prvom setu!

Brejknuo je Đoković Poljaka za prednost 2:0, a onda je u sledećem gemu zadržao kontrolu i kada je Hurkač poveo 30:0 na servis "Broja jedan".

Sve ide po planu. Novaku je bilo potrebno samo 13 minuta da povede 3:0 i za sada izgleda odlično.

14:16

Počelo je!

Đoković je rutinski poveo 1:0 u gemovima, nakon što je Hurkačov forhend otišao u aut. Dobar početak meča za Srbina, sigurnim servisima je otvorio četvrtfinalni dan u Madridu.

12:55

12:25

Gledaćemo spektakl Đoković - Nadal?

Pobednik ovog meča igraće u polufinalu protiv pobednika španskog spektakla, Rafael Nadal - Karlos Alkaraz. U drugom delu "kostura" četvrtfinala su Andrej Rubljov - Stefanos Cicipas i Feliks Ože-Alijasim - Saša Zverev.

12:15

Dobro došli u tekstualni prenos Novakovog meča u Madridu

Početak se očekuje u 14 časova.

UKRATKO

  • Đoković i Hurkač 6:3, 6:4
  • Novak u osmini finala nije igrao, Marej se razboleo
  • U polufinalu ide na Nadala ili Alkaraza
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije