• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal je povrijeđen, a bavi se ekstremnim sportom! Zbog ovih fotki su se stvorile sumnje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal je fotografisan na odmoru u Formenteri, nakon što je prošle nedjelje zbog povrede završio učešće na Vimbldonu.

 Rafael Nadal vozi džet ski Izvor: Profimedia/The Times/News Licensing

Osvojio je Novak Đoković svoj sedmi Vimbldon i 21. grend slem u karijeri, što je umio da proslavi prilikom dočeka u Beogradu, ali i na privatnoj proslavi u restoranu.

Tom pobjedom u Londonu, srpski teniser je prišao Rafaelu Nadalu na vječnoj listi grend slem šampiona, a Novak je dobio i odličnu vijest iz Australije i uvećane šanse da u potpunosti sustigne Španca. Ipak, Rafael Nadal je sada u centru pažnje zbog fotografija na kojima se vidi kako vozi džet-ski nekoliko dana nakon povlačenja sa Vimbldona zbog povrede!

Možda će vas zanimati

Rafael Nadal je fotografisan na odmoru u Formenteri, u Španiji, nakon što je prošle sedmice odustao od Vimbldona nakon plasmana u polufinale. On je pobijedio Tejlora Frica uprkos povredi trbušnog mišića, ali se odmah potom povukao sa turnira, zbog čega je Nik Kirjos prošao u finale.

Nadal je pretrpio pucanje mišića trbušnog zida u dužini od sedam milimetara, što je slična povreda sa kojom je Đoković osvojio Australijan open 2021. godine. Ipak, 36-godišnji Španac nije mogao da nastavi da se takmiči, a sada su ga paparaci "ulovili" u Formenteri.

Nadal je tamo uslikan na svojoj velelepnoj jahti, ali i kako vozi džet-ski. Zbog toga je i britanski "San" izrazio sumnju u Nadala, ističući da se Španac vozio na džet-skiju nedugo nakon povlačenja sa Vimbldona. A mnogo je i onih koji su na društvenim mrežama sumnjičavo gledali na sve, naročito jer pored mišića i nogu, vožnja džet-skija zahtijeva i snagu u trbušnim mišićima.

Ipak, po onome što smo vidjeli na Vimbldonu, Nadal je zaista imao velikih problema, članovi njegovog tima su tokom meča protiv Frica urgirali od njega da odustane od takmičenja, što je on odbijao. Ali jedna stvar je poslije ovih fotografija sve jasnija: Rafael Nadal neće imati nikakvih problema da učestvuje na US openu od 29. avgusta do 11. septembra.

Pogledajte kako izgleda luksuzna jahta Rafaela Nadala na kojoj provodi svoj odmor poslije Vimbldona:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC