• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo nisam očekivao! Novak Đoković progovorio o učešću na US Openu, ovaj video sve govori!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je izašao u javnost sa saopštenjem vezanim za US Open.

 Novak-hoce-na-US-Open Izvor: Profimedia

Novak Đoković se po prvi put javno oglasio povodom pitanja da li će igrati na predstojećem US Openu. Srpski teniser nije vakcinisan i zbog toga po pravilima koja sada stoje ne može da nastupa u Njujorku. 

Ipak dobio je veliki broj poruka podrške i zbog toga je riješio da se oglasi. Đoković je otkrio da mu mnogo znači podrška koja dolazi sa svih strana i zahvalio se svima koji su uz njega i apeluju na američke vlasti da ga puste da igra tenis. 

"Želim samo da iskoristim priliku da podijelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko HVALA",napisao je Novak.

On je uz poruku na svom instagramu okačio video treninga i naglasio da je spreman da igra. Njegove pripreme će teći kao i do sada, Srbin će u slučaju da ga puste u Njujork biti više nego spreman!

"Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom svijeta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve!", zaključio je on. 

Javnost ne samo u Srbiji već i u cijelom svetu je sve više na Novakovoj strani po ovom pitanju. Poznati bejzbol igrač Kris Mano je javno podržao Novaka, a i neki američki političari su ustali protiv odluka svoje države i zatražili da se Đokoviću odobri ulazak u Sjedinjene Američke Države.

Prošle sezone Novak Đoković je na US Openu stigao do finala, gdje je ipak bolji od njega bio Danil Medvedev koji ga je pobijedio u tri seta i tako spriječio da u jednoj sezoni objedini sva četiri grend slema. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC